2777
2789
عنوان

کسایی که لاک دست میزنن غسل و وضوشون باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 209 پست
ی سوال اونایی که ناخن میکارن پس چجوری وضو و غسل میکنن😩😫😑     اینم همون روش میشهه دیگه

اونا معتقدن که نیت مهمه! ولی خب اگر فقط نیت مهم بود خدا میگفت بدون وضو نیت کنین و نماز بخونین

مثل اینه که جلو تلوزیون لم بدی ذکر نماز رو بگی. بگی رو به قبله ایستادن و اینا همش حرفه مهم نیته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خدا کجا گفته ؟ خدا تو قرآن هیچی نگفته از این جزئیات

شمه احکام وضو و غسل رو سرچ کن

اول بگرو تو قران بعد بگو..

شما میخوای محالفت کنی 

بکن خب من که نگفتم

لاک نزن

بزن قبول نیست..

نمازم بی وضو بخون

روزتم با قند و جاقی سر ظهر بگیر

کسی زورت نکرده😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه کل معنیه قرآن وبا تفسیرش توخود کتاب میخواست جزء جزء بیاره که قرآنمون میشد ۱۰۰۰صفحه 😕😕😕بعدخدائی میشددستش گرفت 

فقط خدا
شمه احکام وضو و غسل رو سرچ کن اول بگرو تو قران بعد بگو.. شما میخوای محالفت کنی  بکن خب من که ...

عزیزم من قصد مخالفت ندارم 

کسی رم نمیخوام به زور مسلمون کنم 

بیشتر از خودت هم قران رو با معنی بارها خوندم 

از تقلید کورکورانه متنفرم 

اینجا ظرفیت حل مساله نداره که من با هر سطح ادمی بخوام گفتگو کنم 

اگر پاسخ منطقی داری بگو نه هر چی تفسیر آخونداس

من استنباط عقلی که خدابهم داره رو به هر چی ارجح میدونم

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 

این ایه رو بخون. وقتی گفته دستها رو بشویید یعنی چی؟ شستن به معنی پاک کردن هستش. یعنی بشویید و پاک کنید که اب به اون عضو برسه. اگر با لاک میشه وضو گرفت. پس با ارایش و ریمل و تافت روی مو و... هم میشه وضو گرفت. اون موقع لاک و کاشت نبوده. دست رو میشستن که اگر گلی چیزی چسبیده به دست کنده شه بره

اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد، چون به [عزم‌] نماز برخيزيد، صورت و دستهايتان را تا آرنج بشوييد؛ و سر و پاهاى خودتان را تا برآمدگى پيشين [هر دو پا] مسح كنيد؛ و اگر جنب‌ايد خود را پاك كنيد [غسل نماييد]؛ و اگر بيمار يا در سفر بوديد، يا يكى از شما از قضاى حاجت آمد، يا با زنان نزديكى كرده‌ايد و آبى نيافتيد؛ پس با خاك پاك تيمّم كنيد، و از آن به صورت و دستهايتان بكشيد. خدا نمى‌خواهد بر شما تنگ بگيرد، ليكن مى‌خواهد شما را پاك، و نعمتش را بر شما تمام گرداند، باشد كه سپاس [او] بداريد. (

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

. آیت الله خامنه‌ای آیت الله خامنه‌ای در این باره فرموده‌اند کاشت ناخن مشکلی ندارد فقط اگر با هدف ...

این که بادست پس زده با پا پیش میکشه !

تکلیفش معلوم نیست .

نتیجه ؟

ولی اینروزا دیگه کسی به غسل و ... اعتقادی نداره  همهههههه لاک و ناخن دارن یا مژه

مگه دین میاد بپرسه اعتقادت چیه؟

چیزی که باطله باطله ربطی به اعتقاد و نظر شخصی هم نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم اگه کل معنیه قرآن وبا تفسیرش توخود کتاب میخواست جزء جزء بیاره که قرآنمون میشد ۱۰۰۰صفحه 😕😕😕ب ...

واقعا این دلیل بود شما گفتی !

خیر ، قرآن کامله 

خدا یه سری موارد رو ذکر کرده بقیه رو به عقل و فطرت سپرده نه به آخوندا 

استاتر جان شما باناخنت مشکل داری نباید به خآطر1لاک نمازنخوند خدام قبول میکنه ازت چون عذرت موجه هست ش ...

این چه حکمیه😐😐

پس منم چادر روسرم بندازم ریزشم زیاد میشه

پس چادر سر نکنم

حکمای اینجوری ندین باید پیش خدا جواب بدین

وضووی این خانم بالاک باطله