من حالت ناخن شصتم یه جور خاص و عجیبیه بخاطر اینکه جلب توجه نکنه همیشه لاک میزنم و بلندش میکنم که معلوم نشه . ازونجاییم که تند تند باید غسل کنم نمیتونم هردفه و هروز لاک بزنم و پاک کنم 😔
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با دلم با خدا صحبت ميكنم پذيرفتن و نپذيرفتنشم به عهده خداس
من کاری به شما ندارم که چجوری صحبت میکنی با خدا عزیزم.گفتی قوانین من دراوردی اخونداست و پاسخ دادم.اینکه شما چجوری دوست داری عبادت کنی به خودتون مربوطه.منم یه برهه با لاک و ناخن مصنوعی نماز میخوندم
هنوزم ميگم من دراوري اخونداس تو مكه كه اينطوري بود مسلماناي سراسر دنيا اومده بودن اكثرن هم لا ...
خب رو حرفتون بدون داشتن اطلاعات دارید پافشاری میکنید
میتونید سرچ کنید حکم کاشت ناخن تو اهل سنت چیه .و وصو با وجود کاشت یا لاک چه حکمی داره یا از یه عالم اهل سنت بپرسید .توبعصی فرق اهل سنت حتی ابرو برداشتن و اصلاح صورت حرامه عمل جراحی زیبایی صورت و بدن حرامه.حالا اینکه کسی اهل سنته و انجام میده دلیل بر این نیست که تو اهل سنت این حکم وجود نداره.اهل سنتم خب اخوند ندارن پس من دراوردی اخوندا نیست تو همه مداهب هست .اونایی که شما دیدین حکم شرعشونو انجام ندادن
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .
ااگع بحث اسلام كه اسلام اخوندي ما كلا با اصل اسلام فرق داره
من طبق برداشتم از ایه قران گفتم. حرفی از اسلام محمدی و اسلام آخوندی نزدم. تو کامنتای بعدی کامل توضیح دادم
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
برو تو نی نی سایت خودت، تاپیکایی که ایجاد کردی، قفل کن
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
عزیزدلم من نماز میخونم هم مژه کاشتم و هم ناخن زنگ زدم به دفتر مرجع تقلیدم پرسیدم که اشک ...
مرجعتون کیه گلم