2777
2789
عنوان

کسایی که لاک دست میزنن غسل و وضوشون باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 209 پست
نگاه کن هم مکارم هم آیت اله خامنه ای گفتن با جبیره میشه پس ناراحت نباش وکارتو کن

عزیزم برای مدت محدودو میگن نه مثلا ۱سال ،چون گفتم یکی ازاقوام نزدیکم بخاطراینکه تیک داشتو ناخنشو میجویید ،بخاطرکاشت ناخن ازخیلیاپرسید همشون گفتن باطله ،چون ایشون برای همیشه میخواست نه مدت محدود،حالالازاستارتر ازکسی که عالمشه بپرسه 

فقط خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ميزنم  به نظرم باطلم نيست

جالبه خودت برا خودت فتوا میدی

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
طبق احکام شرعی باطله ولی خیلیها همینطوری نماز میخونن و روزه میگیرن و من معتقدم که خدا نماز و روزه ش ...

عزیزم چرا قورتت بدیم اگه حرفی میزنیم بخاطر اینه که خدایی نکرده یکی به واسطه حرف شما گناه نکنه

اینجوری شما هم گناه گردنته و شاید هر غسلی که گردنش باشه گناهش پای شما هم نوشته بشه

فققققط بخاطر خودت گفتم عزیزم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
این چه حکمیه😐😐 پس منم چادر روسرم بندازم ریزشم زیاد میشه پس چادر سر نکنم حکمای اینجوری ندین باید ...

شماهرطورمایلی انجام بده من با نظر مراجع تقلید حرف میزنم وبه خودم مربوطه که چی میگم

واقعا این دلیل بود شما گفتی ! خیر ، قرآن کامله  خدا یه سری موارد رو ذکر کرده بقیه رو به عقل و ...

شما میخوای راه کج بری برو کسی جلوتو نگرفته

پیامبرش نتونست هدایت کنه مابتونیم

افرین عقل و فطرت

مث اینکه عقل و فطرتو خدا به بضیا نداده..

واسه همین به مفسران داده شده..

واسه همین اونا تصور میکنم

چون ادمای عادی مث بقیه نمیشکه مغزشوت

مفسران وظیفشوت حکم همگانیه

و الا هر ادمی با هر عقلی یه چی برداشت میکرد

من میگم نماز رو بخوون با لاک بخوون البته که اعتقاد خودمه 🙈🙈🙈🙈

وقتی لاک داری چطور غسل میکنی؟

صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش

بعضیا همچی جوگیر شدن و رفتن رو منبر ک اگ جای خدا. میبودن کوچکترین بخششی تو کارشون نبود...بابا وا بدین یکم مهربونتر بخدا. خدای ما خعلی رئوف 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

مردم جدیدا استغفرلله خداشدن نظراتتونونگهدارید واسه خودتون واین حرفای چرترپرتو نشرندین اگه یکم حدیث میخوندین میفهمدین که چی دارین میگین

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔