2777
2789
عنوان

کسایی که لاک دست میزنن غسل و وضوشون باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 209 پست
با پد که زیاد وقت نمیگیره 

اره از اون اسون تر خالا اسمشو نمیدونم😅😀 اما ،از این استون هایی که توش ابره،انگشتتو ببری توش بیاری بیرون پاک شده بدون هیچ زحمتی و خیلی سرییییع

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم‌خب اون زمان که لاک نبوده که بخوان حکمش رو بگن شاید منظورشون‌از اینکه آب کامل باید به قسمتای وضو برسه این بوده تمیز باشه و کثیف نباشه😅

والا این نظر شخصیم بود نگین از کجا درآوردی، خودم تاحالا با لاک غسل و وضو نگرفتم

بله باطله، بحث اینه که میخوای حرف خدا رو گوش کنی یا نه؟ اگه نمی‌خوای که هر کار دلت میخواد بکن اگه می ...

بابا ناخونم ناهنجاری داره خیلی زشته ابروم میره .هرکی میبینه میگع چرا این شکلیه . با لاکو سوحان بازور کمی درستش میکنم 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 
به نظرم آیت اله مکارم گفتن غسل و وضو جبیره کنید درسته 

میشع توضیخ بدی چیه و چجوریه

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

حتی نمیدونم مو رو واااااقعا باید بپوشونیم یا نه ؟

انقدررررررر برام شبهه دار شده اینروزا همه چی 

پیش خودم فکر میکنم میگم شاید این نوع پوشش رو آخوندا تعیین کردن وگرنه خدا تو قرآن به این چیزا گیر نداده 

دین محمد و قرآن اخلاقه ( البته اینا فکرای خودمه )

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
یه چیزی بگم  من نمیدونم این حد رو خدا مشخص کرده یا آخوندا ؟

خدا گفته هیییچ چیز نباید مانع رد شدن اب شه...

مفسراتمون تفسیرش میکنن..

خدادنگفته دیگه فقط ازجاهایی رد نشه

خدا گفته هیییچ مانعی نباشه هیچی

استارترعزیزم شما این تاپیکوزدی یعنی اعتقاد داری ،وبرات مهمه ،گلم باطل میکنه ،حالااگه کسی دوس داره با ...

اخه ناخونم زشته 

بابا ناخونم ناهنجاری داره خیلی زشته ابروم میره .هرکی میبینه میگع چرا این شکلیه . با لاکو سوحان بازور ...

عزیزم من کل ناخونام و دستم مشکل داره و الان سی و چند سااااله دارم نگاههای بد و سوال و تعجب مردمو جواب میدم 

اگر ناخن بزارم خیییییییلی کمتر معلوم میشه و شاید اصلا جلب توجه نکنه ولی موندم ، غسل و وصو رو چه کنم 

بابا ناخونم ناهنجاری داره خیلی زشته ابروم میره .هرکی میبینه میگع چرا این شکلیه . با لاکو سوحان بازور ...

برو از دفتر مرجع تقلید بپرس ناخنت رو نشون بده اگه گفت از اون مواردی هست که نزدن لاک موجب بیماری هست خب میگه عیب نداره لاک بزن

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
میشع توضیخ بدی چیه و چجوریه

به نظر آیت‌الله مکارم کاشت ناخن در صورت ضرورت اشکال ندارد. در هر صورت اگر کسی ناخن مصنوعی بکارد، در صورت امکان می‌بایست برای وضو و غسل ناخن مصنوعی را بردارد، اما اگر برداشتن آن ممکن نباشد یا موجب حرج و سختی غیرقابل تحمل باشد، به صورت جبیره‌ای وضو و غسل را انجام دهد (یعنی روی ناخن مصنوعی دست تر بکشد) وضو و غسل صحیح است. (آیت‌الله مکارم، استفتائات واحد پاسخ به سؤالات جامعةالزهرا، جزوه غسل، صفحه 16 و 18)

خدا گفته هیییچ چیز نباید مانع رد شدن اب شه... مفسراتمون تفسیرش میکنن.. خدادنگفته دیگه فقط ازجاهایی ...

خدا کجا گفته ؟

خدا تو قرآن هیچی نگفته از این جزئیات