2777
2789
عنوان

کسایی که لاک دست میزنن غسل و وضوشون باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 209 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پد که زیاد وقت نمیگیره 

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

طبق احکام شرعی باطله

ولی خیلیها همینطوری نماز میخونن و روزه میگیرن و من معتقدم که خدا نماز و روزه شونو شاید از نماز و روره ی ادمای ریاکار که چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنند بیشتر بپذیره(نظرم شخصیه قورتم ندین)

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من ميزنم  به نظرم باطلم نيست

با احترام، نظر شما با شرع فرق داره. در واقع اینا مواردی نیست که نظری و سلیقه ای عمل بشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

با پد که زیاد وقت نمیگیره 

زدن دوبارش😭

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

بله باطله، بحث اینه که میخوای حرف خدا رو گوش کنی یا نه؟ اگه نمی‌خوای که هر کار دلت میخواد بکن اگه میخوای گوش کنی هم دیگه چونه نزن

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
من که لاک و ناخن نمیزارم ولی بتظرم خدا قبول میکنه و پرسیدم از کسی که با لاک نماز میخوند میگفت غسل ...

نخیرم اشتباهه

غسل جبیره و وضو جبیرع واسه کسیه که زخم بزرگی داره و بسته ی و باز کردن پانسمان ضرر داره براش

از روی پانسمان میکشه