2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش حسادت باورت میشه من یه جاری داشتم این شکلی بود بخدا فقط خودشو اذیت میکرد از حسادت طوریشده بود ...

دقیقا منم همین طوریم لباس جدیدم بخرم بخوام بریم اونجا شوهرم میگه از اون قدیمیات بپوش  😂😂در این حد مشکلش حاده 😂

دلیلش حسادت باورت میشه من یه جاری داشتم این شکلی بود بخدا فقط خودشو اذیت میکرد از حسادت طوریشده بود ...

ینی داره حسادت میکنه.؟مامانمم همین میگه میگ داره میسوزه داره بهتدحسودی میکنه خوشحالم باش بفهم ازاون. بهتری!!اما من حس میکنم ازمن بدش میاد ک اینککارا میکنه

خب چرا دلت میگیره تو هم حسابش نکن

چکار میتونم بکنم بااین ادم !!هردفعه میخاد ب یه طرقی منو خرد کنه !نمیدونم مشکلش چیه اخه اصلن بامن نمیحرفه هیچ وقت# نمیفمم دیگ چطورشه مگ میحرفه ک من حرفی بش بزنم و ناراحت شه!

تیکه میکه قبلا ننداختی پشتش نحرفیدی 😂آخه میدونی منم یه خواهرشوهر ناتنی دارم پشتم خیلی حرف زده بود دوبارم تیکه انداخت بهم هم تو اینستا هم واتساپ حذفش کردم شمارشم گزاشتم تو لیست سیاه هنوز درگیر منه از یه خط ددیگه زنگ میزنه پرو هستش 😂😂😂

چکار میتونم بکنم بااین ادم !!هردفعه میخاد ب یه طرقی منو خرد کنه !نمیدونم مشکلش چیه اخه اصلن بامن نمی ...

گلم اون کی باشه ک تو رو خرد کنه کسی ک بی دلیل با یکی بده قطعا روان سالمی نداره بهش اهمیت نده

دقیقا منم همین طوریم لباس جدیدم بخرم بخوام بریم اونجا شوهرم میگه از اون قدیمیات بپوش  😂😂در ای ...

اوه. اینم بامن خیلی بده خیلی جوره ک جزسلام خدافظی کاردیگ.بامن نداره

دقیقا منم همین طوریم لباس جدیدم بخرم بخوام بریم اونجا شوهرم میگه از اون قدیمیات بپوش  😂😂در ای ...

اء پس خدابهت صبر بده براما چند بار دعوا درست کرده یه مهمونی چیزی باشه ب گند میکشونه وهمش درحال قهره البته الانم دادگاهی دارن داره جدا میشه