2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم رو گوشی شوهرم توی واتساپش پزوفایلا مخاطبین شوهرمم نگا کردمم رسیدم ب جاریم دیدم برای شوهرم پروفش ...

من شماره جاریمو هم از گوشی خودم هم از گوشی شوهرم حذف کردم.خوب کاری کردم.هرچند تو فضای مجازی نیس کلا.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
توهم شمارشو از گوشی شوهرت حذف کن😐

مامانم نمیزاره میگ وانمود کن برات مهم نیس سرهمین جریانم باشوهرم امشب قهر کردم اونم میگ مگ من چ تقصیری دارم خب چرااصلن برات مهمه ک حذف کنه شمارتو 

برو شمارشو از گوشی شوهرت پاک کن ازگوشی خودت هم همینطور

مامانم نمیزاره عزیزم میگ وانمود کن برات مهم نیست ...باشوهرمم امشب قهر کردم اونم برداشت گف مگ برات مهمه!!!

مامانم نمیزاره عزیزم میگ وانمود کن برات مهم نیست ...باشوهرمم امشب قهر کردم اونم برداشت گف مگ برات مه ...

به مامانت چیکار داری اصلا چه معنی داره شماره جاریت تو گوشی شوهرت باشه من خودم دو تا جاری دارم نه من شماره برادرش دارم نه شوهرم شماره جاریهام اصلا نمیدونه شمارشون چنده واللا

جاریت فکر میکنه شوهرت بخاطر تو پاک کرده ماتحتش میسوزه قشنگگگگگگ

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

ولی خداییش جاری من صاف و ساده اس..از برادر شوهرم بدم میاد .وگرنه اصلا جاریم تو فضای محاری نیس ک بدونه من شمارشو پاک کردم یا نه..خداییش کاری ب کار هم نداریم اصلا.چون خونه هم‌هم نمیریم با برادرشوهرم قهرم اما با جاریم ببینمش میحرفم

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .