2777
2789
رفتم رو گوشی شوهرم توی واتساپش پزوفایلا مخاطبین شوهرمم نگا کردمم رسیدم ب جاریم دیدم برای شوهرم پروفش ...

فدای سرت عزیزم 

اون کیه که بخوای بخاطرش ناراحت بشی 

خودت را ناراحت نکن خودش لیاقت ارتباط و هم صحبتی با شما رو نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید گوشیش فلش شده و شماره شوهرت رو از شوهرش ک داداشش میشده گرفته ...چ الکی دلتون میشکنه!!!

نه عزیزم اون انقد مغروره نمیره شماره شوهرم بگیره و مطمنم مطمنم فلش نشده گوشیش دستی منو حذف کرده تادیشب فلش نشده بود امروز گوشیش اینجور شده!!!

رفتم رو گوشی شوهرم توی واتساپش پزوفایلا مخاطبین شوهرمم نگا کردمم رسیدم ب جاریم دیدم برای شوهرم پروفش ...

فدای سررررت مهم نباشه واست بزرگش نکن ک سخت میگدره همه میگن تو خیلی پیگیرشی 

شاید بلاک کرده اخه واتس اپ مخاطب حذف کنی حذف میشه

نه عزیزم بازدیش هست اما پروفش نیس ولی برای شوهرم هست!فمیدم حذفم کرده تاقبل استوری هام چک میکرد امشب دستی استوری گذاشتم دیدم ان شده چک نکرده و پروفشم ذفته فمیدم حذفم کردع

قبلا داشت تا دیشب داشت!استوری هام میدید اماازدیشب حذفم کرذه از مخاطبینش بی دلیل 

بقول پنجعلی

ب حهندم

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

دلیلش حسادت باورت میشه من یه جاری داشتم این شکلی بود بخدا فقط خودشو اذیت میکرد از حسادت طوریشده بود که شوهرم طلا میخرید النگو من باید ساق دست دستم میکردم خانوم زندگیش تلخ نشه بخاطر شوهرم گوش میدادم انقدر حسود بود کارایی بامن کرده بود که بگم میمونی فکر کن من هی خوبی بهش میکردم تو روم چیز بهم میگفت قشنگ دادمیزد حسوده همه فهمیده بودن دیگه یعنی زاییدم نیومد دیدنم بشوهرشم گفته بود بری بچشونو ببینی من میدونمو تو بی دلیل نمیدونم چه مرگیش بود 

ناراحت نباش منم دیروز خواهرشوهرم منو از اینستاش حذف کرده بود خیلی ناراحت شدم منم رفتم ازاینستا شوهرم ...

ن میبایس حداقل حرف نکنی گلم نفمن ما برامون مهمه منم خاستم از واتساپ شوهرم حذفش کنم مامانم گفته نه یجوری وانمود کن حتی اصلن نفمیدی