2777
2789
عنوان

بیاین ازسوتی های افتضاحتون بگین😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یبار یکی بهم گف دل تنگتم منم گفتم منم تنگم😐😑

وای خدا شاشیم به خودم

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
دخترخالم میگفت دوس پسرم پرسید ناهارچی خوردی میخاستم بگم گوشت چرخ کرده گفتم چرخ گوشت قیافه دختر خالم ...

اقا منم اومدم برایه بنده خدایی مثلا کلاس بزارم اسم ی کتاب معرفی کنم اومدم ب جایی ک بگم کتاب قورباقه رو قورت بده  یهو به خودم اومدم دو ساعته دارم قورقور میکنم  خخخ اشتباه میگفتم قورت باقع رو قوت بده  زبونم نمبچرخید  طرفم گفت اخرسر خو باشه فهمیدم با یه پوزخند  خخخخ پسرم بود 

درخواست دوستی ندید چون قبول نمیکنم..حتی شما دوست عزیز!!!!!!

پریروزم مامانم اومد بگه گوش پاک کن  گفت خلال گوش 

ی بارم اومد ب جا اصطلاح گلاب ب روت معده ام کار نمیکنه  ..گفت گل میدم دستت  معده ام کار نمیکنه 

یه بار رفته بودم باخالم خرید پسره خیلی نگاهم میکرد بعد به خالم گفتم بزار حالشو بگیرم برگشتم که بگم ادم ندیدی؟

خالم از اون ور گفت گوه خورده ولش کن

قاطی کردم بهش گفتم چیه تا حالا گوه ندیدی؟؟؟؟؟؟🤭🤭🤭🤭🤭

یه بار رفته بودم باخالم خرید پسره خیلی نگاهم میکرد بعد به خالم گفتم بزار حالشو بگیرم برگشتم که بگم ا ...

بعد چیگفت؟