2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین امر خیره😐

304 بازدید | 26 پست

بچه ها وقتی پسری که میخوادت با خانواده ش درمیون بذاره و بگه که با هم حرف زدیم و قصد ازدواج داریم خوبه یا بد؟

بدون اطلاع من رفته با خانواده ش مطرح کرده

به نظرتون دید خانواده ش نسبت به هم بد نمیشه؟

بستگی به فرهنگ خانواده ها داره دیگه منو نامزدمم پنج سال دوست بودیم بعد به خانوادش گفت اومدن خواستگاری اتفاقیم نیفتاد چون اکثر ازدواجاشون اینطوری بوده خب طبیعی بود براشون مشکلی نداشت

فقد جوری زندگی کن ک پیش خودت شرمنده نشی  بقیش دیگه مهم نی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان دوست پسرم من و دیده بود خیلی دوسم داشت فامیلاشم من و میشناختن بعد دوست پسرم خودش رفت ب اونا گفت ک میخواد با من ازدواج کنه حتی ب منم نگفته بود 

خودم فکر میکنم شاید خانوادش یکم از من بدشون اومده باشه 

اخه دوست پسرم کلا ب خانوادش توجه نداره و یهو همه توجهش رو من شد

بستگی به فرهنگ خانواده ها داره دیگه منو نامزدمم پنج سال دوست بودیم بعد به خانوادش گفت اومدن خواستگار ...

مرسی که جواب دادی

اخه خانواده خودم یه مقدار سختگیرن من نخواستم که تا زمان خواستگاری بدونن...حالا اون رفته به خانوادش گفته میترسم که اونا به خانواده ام جریانو بگن بد بشه

مامان دوست پسرم من و دیده بود خیلی دوسم داشت فامیلاشم من و میشناختن بعد دوست پسرم خودش رفت ب اونا گف ...

منم دلم نمیخواست به خانواده ش بگه...میترسم در اینده بخوان سرکوفت بزنن که مثلا تو خودت دوست شدی و اینا😕

منم دلم نمیخواست به خانواده ش بگه...میترسم در اینده بخوان سرکوفت بزنن که مثلا تو خودت دوست شدی و این ...

منم همین فکر و میکنم ولی بیشتر نگران اونم ک مثلا فکر کنن من پسر عتیقشون و دزدیدم

منم دلم نمیخواست به خانواده ش بگه...میترسم در اینده بخوان سرکوفت بزنن که مثلا تو خودت دوست شدی و این ...

اگه ک فکر میکنی ممکنه چنین خانواده ای باشن و اگه اون آقا دقیق نگفته ک دوستین و اینا بهتره مثلا به خانوادش بگه جایی دیدمش خوشم اومده ازش بهش گفتم اونم گفته ک با خانوادم حرف بزنید

منم همین فکر و میکنم ولی بیشتر نگران اونم ک مثلا فکر کنن من پسر عتیقشون و دزدیدم

😂😂😂😂

ای بابا...نه خب هرکی بخواد زن بگیره دیگه خانواده خودشو داره.‌..همه اینجورن

منم همینطوری بودم هی میگفتم نگی دوست بودیما زشته خجالت میکشم دیگه ب حرف من گوش نکرد رف گف میخامش با اینکه خانواده همسرم واقعا خوبن اما ب اینم فک کردم ک اگه ی روز تیکه انداختن چطور جوابشونو بدم عاخه اونا همشون ازدواجاشون با دوستی شروع شده

اگه ک فکر میکنی ممکنه چنین خانواده ای باشن و اگه اون آقا دقیق نگفته ک دوستین و اینا بهتره مثلا به خا ...

هیچی نگفته نذاشته😐

ورداشته عکسمم نشون مامانش داده

گفت خیلی خوشحال شدن ولی من حس خوبی ندارم😐

منم همینطوری بودم هی میگفتم نگی دوست بودیما زشته خجالت میکشم دیگه ب حرف من گوش نکرد رف گف میخامش با ...

حالا چجور میخوای جواب بدی؟

به منم یاد بده😁

مثلا بگیم پسر خودتون اول شروع کرد؟🤔

منم همینطوری بودم هی میگفتم نگی دوست بودیما زشته خجالت میکشم دیگه ب حرف من گوش نکرد رف گف میخامش با ...

باز این ی جوری اخه خانواده دوست پسر منم خیلی ازادن 

ولی اخه من واقعا نگرانم چون برلی اون خانوادش اصلا مهم نیستن بعد خب مامانه فکر کنه تقصیر منه چی 

هیچی نگفته نذاشته😐 ورداشته عکسمم نشون مامانش داده گفت خیلی خوشحال شدن ولی من حس خوبی ندارم😐

پس نگران نباش این چیزا عادیع دیگه اگه از طرف خانواده خودتم نگرانی بهتره به اون آقا بگی خانوادم بفهمن ممکنه نذارن باهم ازدواج کنیم و اعتمادشونو از دست میدم پس برای خواستگاری اینا نگو باهم دوست بودیم