2777
2789
آخی. اشکال نداره تحمل کن عوضش بچه ت صحیح و سالم بدنیا میاد می ارزه

عزیزم بچه شیر میده🙄🙄🙄🙄

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم/ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش..............................(عشق زندگیم،پسره خوشگلم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جلافتاااا تواین ماه رمضونی خواهر برو توبه کن 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

وااااااا مگه قراره همه روزه باشن خواهرم

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
عزیزم بچه شیر میده🙄🙄🙄🙄

🤣🤣🤣🤣پس چرا در جواب گفت ممنون ازت؟ نگفت حامله نیستم واشتباه متوجه شدی؟ 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
من عکس گزاشتم زود پاک کردم.ترسیدم خانوم باردار ببینه دلش بخواد.

خوب کردی عزیزم منم نباید میگفتم عکس بزار. تو حساب نبودم

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
دقیقا. حالا از ما که روزه نیستیم بیشتر میخورنا افطار شام سحری ولی نمیدونم داستان چیه منتشو سرما میزا ...

بحث منت نیست بحث احترام گذاشتن به حدود خداهست . پدر شما اگر بگه الان که فلان فامیل داره میاد مثلا اون روسری زرد رو سر نکن ، و شما نه تنها اون روسری زرد رو سر کنید که مدام هم بیاید جلوی پدرتون راه برید ، نشون بدید .  روسریتون رو تکون بدید تا بهتر دیده بشه ، مدام از بقیه بپرسید این رنگ زررررد خوبه؟ به کی بی احترامی کردید؟ به مهمونها یا پدر خودتون؟  ، مسلما به حرف پدرتون . 

خداوند رب العالمین هست یعنی پرورش دهنده ی ما و مسلما حرفش بسیار باارزش تر از حرف پدر.

اگر بنابر عذری نمیتونیم بگیریم ، یا اصلا نمیخوایم بگیریم کار درست این هست که حدود را رعات کنیم نه بخاطر مردم ، بخاطر حرمت خداوند.

در حديث قدسي مي خوانيم: «يا محمد من عطّل حدّاً  من حدودي فقد عاندني و طلب بذلک مضادتي؛ اي محمد کسي که حدي از حدود مرا تعطيل کند قطعا با من دشمني کرده و با اين کارش با من به لجاجت برخواسته است...»

لجاجت خصلت یه ادم عاقل نیست ولو اینکه پایبند به دین نباشه.🌹🌹

سلام😊