2777
2789
هنوز مونده تا ادعای کشف و کرامات کنم 😎😎😎😎

دست ما بی بضاعتا رو هم بگیر...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب سحری خواب موندم چون بچه شیر میده امروز ،،روزه نگرفتم ولی هیچی نمیتونم بخورم عذاب وجدان دارم

اخییی عزیزم اشکال نداره. شما کلا نباید روزه بگیری خب . بچت چه گناهی داره

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
دست ما بی بضاعتا رو هم بگیر...

هر وقت ادعای کرامات کردم ، با بضاعت مضجاه بیا یا ایهالعزیزه بهم بگو، ببینم چه میکنم برات 😎😎😎

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

[QUOTE=137110243]🤣🤣🤣🤣پس چرا در جواب گفت ممنون ازت؟ نگفت حامله نیستم واشتباه متوجه شدی؟ [/QUOTEنیدونم☹☹☹خودش نوشته بچه شیر میدم دکتر گفته نخور

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم/ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش..............................(عشق زندگیم،پسره خوشگلم)
عزیزم اولا اینجایه جمعیت روزه دارن که باید حرمت نگه دارید...دوما اگه مقید هستید سحر بیدار نشدن مجوز ...

عزیزم به شما موبوط نمیشه سرت تو کار خودت باشه روزه دارا هم از بیرون تایپک و خوندن و میتونن نیان بعدشم بدن هرکی ی جوره ما نمیتونیم بدون سحر روزه بگیریم بدنمون توانایی شو نداره

من اگه چیزی بخورم ترجیح میدم که عکسشو نذارم شاید یکی دلش بخواد و اون موقع تو خونشون نداشته باشه یا ر ...

خوب کاری میکنی عزیزم

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
[QUOTE=137110243]🤣🤣🤣🤣پس چرا در جواب گفت ممنون ازت؟ نگفت حامله نیستم واشتباه متوجه شدی؟ [/QUOTEنی ...

پس نه من حواسم به کامنت اون بود و نه اون به کامنت من😫

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
اخییی عزیزم اشکال نداره. شما کلا نباید روزه بگیری خب . بچت چه گناهی داره

اره همون گفتم طفلک گناه داره شیر نداشته باشم ،،هر روز نمیگیره دو روز میگیرم یک روز نمیگیرم ،،ولی این چند روز میخواستم کامل بگیرم که خواب موندن دیشب خراب کرد

اره همون گفتم طفلک گناه داره شیر نداشته باشم ،،هر روز نمیگیره دو روز میگیرم یک روز نمیگیرم ،،ولی این ...

خدا قبول کنه ازت