2777
2789

اصلا سیاست ندارم

خیلی دلم‌پاکه

هرکی بهم نارو میزنه بهم بدی میکنه یادم‌میره اصلا حیا ندارم مجدد باهاش حرف میزنم بهش خوبی میکنم

بعد دوباره نارو میزنه من تا یک مدت باهاش حرف نمیزنم باز تا طرف ی سلام علیک میکنه میاد طرفم من یادم میره

واقعا خیلی ساده ام حرف دلمو پیش عالمو آدم میگم

شوهرم میگه خسته شدم از بس نصیحتت کردم یخرده سیاست داشته باش یخرده سنگین باش با هر کسی ک میدونی بهت نارو میزنه گرم نگیر

نمیدونم چکار کنم

توروخدا یکی ی چیزی بگه ی نصیحت کنه من درست بشم

منم مثل توام‌ ولی دارم روی خودم کار میکنم

من دوستدارم یهویی عوض بشم یهویی درست بشم یک دفع تموم کنم این حجم بدبختی و سادگی رو

ابجی وقت کردی تامیک قبلم رو بخون ببین من چقدر بیچارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطورم هر کی هر کاری کنه یادم میره ،ولی دیگه باهاش خوب نمیشم .

بنویس رو کاغذ یه دفتر بردار بنویس وقتی بنویسی یاد نمیره 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

دل پاک بودن ربطی به این چیزا نداره. مگه اونی که سیاست داره دلش ناپاکه؟

لزومی نداره حرف دلت روعالم وآدم خبر داشته باشن برای خودت حرمت قائل باش و هرکسی که اومد باهاش گرم نگیر

مهرطلب نیستی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تاپیکتو خوندم ، به نظرم اتفاقی که افتاده میدونم خیلی بده که نظر بقیه راجبت عوض بشه میفهمم چی کشیدی ،یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی ، الان دیگه ۲ سال گذشته نمیتونی بری گذشته رو درست کنی ، ولی میتونی آیندتو درست کنی . 

شوهرت هم مرد بوده و غیرتی شده ، الان یه بچه دارید ،اگه الان باهات خوبه شوهرت ، پس توم دست از گریه و افسردگی بردار ، به خودت برس آهنگ شاد گوش بده ، آرایش کن به بچه ت برس غذای خوب بپز ،کتاب بخون رمان بخون ،اگه بخوای کتاب و رمان معرفی کنم دانلود کن بخون ،اصلا فیلم کمدی نگاه کن . 

در مورد سادگیت دیگه بچه نیستی مادری الان ، قوی کن خودتو زرنگ باش به هیچ کس بها نده ،جز خود 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)