2777
2789
عنوان

توروخدا بگین شک ام بی مورده

1259 بازدید | 100 پست

بچه ها من باردارم و ماه اخرمه صبح همسرم میخواست بره سرکار اومد بالا سرمو کلی یهویی قربون صدقم رفتو بعدش هی میگفت اخرایه بارداریته و حتما پیاده روی برو امروز صبح برو هوا خنکه بعدشم برو خونه مامانت بمون بعد افطار میام دنبالت امروز من خوابم برد تا ساعتا ۱۲ الان نیم ساعت پیش از کار اومده درحالی ک باید شب میومد گفتم چرا زود اومدی خونه گفت کار بیرون پیش اومده و سریع اماده شد رفت الان هزارتا فکر داره از سرم رد میشه 😕😕😕😕

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمورده

اخه ازشم سوال میپرسیدم معلوم بود ی جوری جواب میده هی میگفت چرا نرفتی 

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه

وای کاش این ۳ماه منم تموم بشه گند بزنن بارداری و شرایطشو

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
شکت  بیشتر یه دلشورس ... عزیزم فقط به شوهرت نگی شک کردی شک بی جورد باعث میشه ادم مقابلت به س ...

تاحالا چیزی تدیدم ازش ولی چون سر این بارداریم رابطه نداریم نهایت دو ماه ی بار خیلی شک میکنم😔

وای کاش این ۳ماه منم تموم بشه گند بزنن بارداری و شرایطشو

منم خستم و داغون