2777
2789
عنوان

توروخدا بگین شک ام بی مورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 100 پست
یکم مشکوکه😐اخه باردارم هستی شوهرم میگفت مذهبی ترین مردهاهم تودوران بارداری خانمشون به همسراشون خ ی ...

خدایاااااا😭

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم مشکوکه😐اخه باردارم هستی شوهرم میگفت مذهبی ترین مردهاهم تودوران بارداری خانمشون به همسراشون خ ی ...

شوهرت خودش مشکوکه عزیزم با این حرفاش. بیخود چنین چیزی گفته

لطفا ته دل خانمای باردار رو خالی نکنید.

چرا رابطه ندارین خب ؟

اول جفتم پایین بود بعد من همیشه تو بارداری بعد هر رابطه درد سوزش وحشتناک میاد سراغم از رابطه زده میشم با اینکه عفونتم ندارم

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
وای کاش این ۳ماه منم تموم بشه گند بزنن بارداری و شرایطشو

خانمی امضات برام جالب بود. از فکرش اومدی بیرون حامله شدی؟

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
بیشتر زیر نظرش بگیر چیزی هم نگو، کاش میرفتی خونه مامانت بعد به یه بهونه برمیگشتی

خونه مامانم دوره نسبت ب خونه خودم اصلا صبحم شک نکردم تا اینکه امروز یهویی اومد خونه

چرا؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
چرا باید خیانت کنن وقتی رابطه هم دارن؟؟

نمی دونم ولی شوهرم چون مرده ومردها همومیشناسن بعدبرای من تعریف می کرد اره فلانی این کارو کرده بعمانی این کاروکرده منم همین جوری میموندم😵

زن های بارداربایدبلدباشن چیکارکنن حتی اگه رابطه نمی تونن برقرارکنن یه جوردیگه مردها روراضی نگه دارن خیلی اسونه زن ها خودشون نمی خوان کاری کنن مردها هم روشون فشارهست ولی حقم ندارن خیانت کنن 

خودمن هفته ای دویا سه باردردوران بارداریم شوهرمو....... 

چیز..... می کردم اونم اذم راضی بود🤦‍♀️🙈

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

وا...بفرما مهربونم که میشن این مردا ، ما خودمون شاخ درمیاریم وشک میکنیم. عزیزم به هرچی فکر کنی و بترسی سرت میاد....بیخیال باش بیکاریا

بیماری لاعلاج فقط دهن مردم.که نه بسته میشه،نه درمان😎😎

وا کی گفته؟ شوهر من اصلا این کارو نکرده

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم