2777
2789
عنوان

وابستکی کودکم به دیگران

178 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها دارم دغ میکنم پسرم خونه مادرشوهرم یا مادرم میریم بغل همه میره بغل من نمیاد دیگه هرکی میخواد بره بیرون میخواد باهاش بره 16 ماهشه با اینکه کلی بهش محبت میکنم جواب ندین عیب نداره خیلی عیب داره بچه مادرش و نمیبینه و هواسش به مادرش نیست اصولا بچه ها باید قبل دوسال به مادر وابسته باشن ما که اینجور بودیم خودمون. دوستم با اینکه میره سرکار میگه پسزم بهم وابسته اس من که باهاش باهاش هستم بهم وابسته نیس بغلم نمیاد جایی بریم با همه میخواد بره بیرون . دارم دغ میکنم. هفته یه بار میریم خونه مادرشوهرم خواهر شوهرم 17 سالشه مجرده هست ساعتم اونجا باشیم باهاش بازی میکنه این تاثیر داره تو اینکه  وابسته بشه؟ چیکار کنم من. شما بگید  

بچه های منم همین بودن. منم حرص میخوردم

بچه خسته میشه از بس ما رو میبینه

سخت نگیر

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، کلی خندیدم الان یاده خودم افتادم که واسه این موضوع گریه میکردم همش😂😂 اصلاااا نگران نباش این اقتضای سنی هست و از چندماه دیگه همچین بهت میچسبه😄 بعدشم طبیعیه بچه از صبح تاشب پیش مادره و وقتی بقیه رو میبینه دوسداره باهاشون بازی کنه و براش هیجان داره، به حساب بی مهری نزار

چیزایی ک دوست دارهذبراش بخر اسباب بازی کوچیک. بادکنک پاستیل بستنی. برچسب رنگی.    هی بهش بده بغلش کن. تا یادش بمونه

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

برادر زاده منم خ ب ما وابسته بود بچ بود الان ک بزرگ شده خوب شده..بزرگ بشه درست میش نگران نباش

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

اینها وابستگی بچه به دیگران نیست

بچه ها فرق دارن بعضی بچه ها آدمهای غریبه تر براشون جذابیت دارن نه که بهشون وابسته باشن

وابستگی بچه فقط به مادره

ولی وقتی از صبح تا شب کنار مادر هست عصر میره خونه یکی خصوصا بهش محبت داشته باشن طبیعیه بخواد بده کنارشون

باور کن یه بچه نق نقو داشتی که جز خودت بغل هیچ کس نمی رفت هم خسته میشدی

سخت نگیر بچه اس و اینکه بچه ها علاقه زیادی به بیرون رفتن دارن و کار بچه ی شماهم تنها دلیلش همینه

من خواهر زاده ام یکسالشه هر کی بره خونشون انقد گریه میکنه که اونم با خودش ببره بیرون

اینکه دلیل نمیشه که حتما به مادرش وابسته نیست و دوسش نداره

خدایا شکرت 

بچه اول من تا ۲سال حتی کنار کسی نمی رفت 

اولی که خونه کسی می رفتیم خصوصا یک‌ماه ندیده بود از بغل من تکون نمیخورد و یه سره نق میزد مهمونی زهرم میشد

دومی اجتماعی بود عالی وقتی میرفتم خونه دیگران میرفت کنار همه منم نفس می کشیدم

الان هم دومی اصلا من رو با هیچ کس عوض نمیکنه ولی بچه واسه ای هم‌نیست

بچه من چون شیرمو میخورد هرجا میرفتیم یک چشمش به من بود 18 ماهشم که بود خونه هرکی میرفتیم میرفتم بغل هرکی بعد ده دقیقه میگفت مامانم اینا که به بچشون شیر خشک میدن یکم وابستگی کمتره حتی راحتر موقع خواب جدا میشن من اگه باز بچه دار بشم میخوام شیر خشک بدم، بچت اگه گرسنه باشه یا خوابش بیاد دنبالت میگرده 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
آخه میدونید میدونم وابسته نه مثلا دوستم میگه بچه ام با دیگران بازی میکنه ولی اول و آخر منم  ولی ...

چون هنوز کوچیکه البته بچه ها فرق دارن بعضی بزرگتر نسبت به نبود مادر عکس العمل نشون میدن

ولی خوب دومی منم زیادبراش مهم نبود وقتی کنار مادر من بود یا کسی که خیلی دوستش داشت

مهم نیست خیلی هج‌بهتره