2777
2789

من از اینکه گفتی نمیدونم ولی سونوگرافی انومالی که رفتم گف یکی از کلیه های بچم ورم داره ودیش شو نگه میداره دنیارو سرم خراب شد همه خوشحالی که فهمیده بودم پسره دود شد رف هوا 

بعد دنیا اومدنش بردمش سونوگرافی گف هیچ مشکلی نداره سالمه سالمه الان ۲۱ماهشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببرش دکتر نفرولوژیست  کشت ادرار باید حتما ازش بگیری اگر سوالی داری بپرس میام جواب می ...

سلام عزیزم.بردمش.آزمایش ادرار هم داده خداروشکر عفونت ادراری نداره

عکس رنگی هم گرفتیم.کلیه راستش گرید۲ ریفلاکس ادراری داره.اتساع شدید هم کلیه چپ .حالا گفته فعلا سفالکسین هرشب ۳سی سی بخوره.فعلا که یک ماه داره میخوره

موندم والا یعنی احتمالش هست عمل بشه؟ هفته دیگه دوباره سونو نوشته ببینه قطر لگنچه چنده،.شما اسکن هسته ای هم گرفتی؟ این اسکن هسته ای چیرو نشون میده؟

نگرانی تو درک می کنم عزیزم

تو رفلاکس ادراری مهم ترین چیز اینه که عفونت ادراری نگیره بچه.و کشت ادرارش منفی باشه.چون عفونت ادراری به کلیه آسیب میزنه

خدای رو شکر کشتش منفی بوده.فکر کنم دکتر هم به شما گفته باید هر ماه کشت ادرار بدین و سفالکسین رو حتما بهش هر شب بدید تا وقتی که خوب بشه رفلاکسش 

تا جایی که یادمه اسکن هسته میزان آسیب احتمالی به کلیه رو نشون میده. راحتر از عکس رنگی هم هست

مطمئن باش اگه دکترت خوب باشه و هر ماه کشت ادرار بگیری کار به عمل نمی کشه و خوب میشه

من برای هر دو بچم درگیر بودم

خیلی ها رو دیدم که با گرید ۴ هم خوب شدن.