2777
2789
عنوان

آبرسان لدورا

| مشاهده متن کامل بحث + 28090 بازدید | 39 پست
ن اصلا براش کرم مرطوب کننده کلیون بخر  اصل باشه اینو بزنه دیگه هیچی نمیزنه 100 تومنه زیاد داخ ...

خوبه ؟؟

منطورم آبرسان قوی ایه؟

من این لدورا رو تو نظراتشون خونده بودم خیلی تعریف میکردن فک کردم خوبه :/

♡ خدایا شکرت ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ؟؟ منطورم آبرسان قوی ایه؟ من این لدورا رو تو نظراتشون خونده بودم خیلی تعریف میکردن فک کردم خو ...

حصولات پنبه ریز ک لدورا زیر شاخشه همش تبلیغه

کلیون کرم مرطوب مغذیه خ قویه 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
خوبه ؟؟ منطورم آبرسان قوی ایه؟ من این لدورا رو تو نظراتشون خونده بودم خیلی تعریف میکردن فک کردم خو ...

منم قصدم بود این سری کلیون بگیرم کلاه رفت سرم

شما هم استفاده کردی؟ 

ریملش اره سریع خشک شد حیف پول

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
شما استفاده کردی خوب بود؟؟؟؟ 

من روزای اول پوستم خیلی روشن و یکدست شد...الان چندماه میگذره روی گونه ام چندتا لک ریز افتاده نمیدونم دلیلش اینه یا چیز دیگه پوستمم دیگه مثل قبل شده روشن نیست

محصولات لدورا که خیلی خوبه

حتما مناسب پوستت نبوده عزیزم اول باید پوستتو بشناسی بعد محصول مناسب پوست استفاده کنی.

من خودم از محصولات لدورا خیلی راضیم و به هر کی معرفی کردم راضی بوده