2777
2789
عنوان

جهت تبادل نظر با دختر ابریشمی😍 (مونته سوری)

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 175 پست
والا فعلا نظرم رو کرم و آبی فیروزه ایه ، حالا تا ببینیم باز چه تغییراتی میکنه نظراتم ،  آخه او ...

دیگه باید زود یکیو انتخاب کنی تا وقت داشته باشی پرده و فرش و.. رو هم باهاشون ست کنی   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
حامد میگه اونقدرا هم بد نیس ولی من فک میکنم خیلی شبیه فیل نیستن     به خود نقاشه هم گفتم ...

همیشه درآوردن این عکسای ژورنالی عین خودشون خیلی سخته نمیشه

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه درآوردن این عکسای ژورنالی عین خودشون خیلی سخته نمیشه

تازه حامد کلی گشته بود از این نقاشایی که دیوار مدرسه و مهدکودک رو نقاشی میکنن پیدا کرده بود که تخصص ش توی کشیدن چیزای بچه گونه زیاد باشه   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
تازه حامد کلی گشته بود از این نقاشایی که دیوار مدرسه و مهدکودک رو نقاشی میکنن پیدا کرده بود که تخصص ...

آخییی😍 چقد اکتیوین شمااا ، ما چرا هیچکاری نکردیم پس ، الان استرس گرفتم

آخییی😍 چقد اکتیوین شمااا ، ما چرا هیچکاری نکردیم پس ، الان استرس گرفتم

واای عزیزم استرس چی    تو که 5 هفته از من عقب تری عزیزم انشالله زود همه کارا رو راست و ریس میکنین دیگه   

اسم بچه خودش چی بود مگه؟؟؟

/من اگه جای بچه تون بودم خودکشی میکردم/😕😕😕😕🤐🤐🤐🤐

طفلی اون بچه ای که زیر دست این مادر بزرگ شه ، همچین مادری با این فرهنگ بعله معلومه بچه ای تربیت میکنه که مسخره م بکنه😒انقد که فرهنگش پایینه 🤨

اصلنم ربطی به اسم نداره ، ذهن بعضیا کلا مریضه🤨

واقعا کهههه