2777
2789
عنوان

جهت تبادل نظر با دختر ابریشمی😍 (مونته سوری)

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 175 پست
🥰🥰🥰😍😍😍😍😍وای عالیییی بودن😍😍  دلم ضعف میره این لباس گوگولی کوچولوها رو میبینم🧡🧡🧡🧡& ...

من که گرفتار احساسات ضد و نقیض شدم   

از یه طرف دلم می خواد این روزای بارداری تموم نشه از یه طرفم دلم میخواد زودی ببینم نی نی رو   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که گرفتار احساسات ضد و نقیض شدم     از یه طرف دلم می خواد این روزای بارداری تموم نشه ...

ایشالله میبینش زودی 😍😍

۶ هفته زودتر از من میبینیش😍🙈

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
عزیزم من چون با لپ تاپ میام سایت عکس خود اتاقو ندارم ولی این همون نمونه ایه که من دادم برام بزنن

خیلی قشنگه😍 مبارک باشه ، ایشالله بسلامتی استفاده بشه🤩🤩🤩

این طرح هم چون حامد خیلی دوست داشت دادیم روی در اتاقش دربیارن واسش ( نقاشی) ولی نتیجه ای که بهمون داده یکم فرق داره با این   

یه جوری فیلو کشیده انگار الاغه   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
این طرح هم چون حامد خیلی دوست داشت دادیم روی در اتاقش دربیارن واسش ( نقاشی) ولی نتیجه ای که بهمون دا ...

قشنگه😍 عهه عب نداره فیلاشو باربی درآورده براتون🤭😜

خیلی قشنگه😍 مبارک باشه ، ایشالله بسلامتی استفاده بشه🤩🤩🤩

مرسی عزیزم بنظرت بد نیس اینجوری ؟؟   

قشنگه😍 عهه عب نداره فیلاشو باربی درآورده براتون🤭😜

کاش باربی در آورده بود   

حالا ببینم میتونم حامدو راضی کنم یه جوری یکی دیگه بیاره درستش کنه    البته خودم فک نکنم قبول کنه   

کاش باربی در آورده بود     حالا ببینم میتونم حامدو راضی کنم یه ...

حالا هر وقت تونستی عکس بده ببینم ، یعنی انقد بدههه؟؟

مرسی عزیزم شما نظرتون چی شد برای رنگ وسایل؟؟؟ 

والا فعلا نظرم رو کرم و آبی فیروزه ایه ، حالا تا ببینیم باز چه تغییراتی میکنه نظراتم ، 

آخه اول نظرم قطعی رو زرد و طوسی بود😁 ولی فعلا این

حالا هر وقت تونستی عکس بده ببینم ، یعنی انقد بدههه؟؟

حامد میگه اونقدرا هم بد نیس ولی من فک میکنم خیلی شبیه فیل نیستن   

به خود نقاشه هم گفتم گفت چون روی در کشیدم اینجوری شده ( منظورش این بود که در کوچیکه ) ولی خب بنظرم الکی می گفت