_رامینا_ مدیر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 عنوان جهت تبادل نظر با دختر ابریشمی😍 (مونته سوری) | مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 175 پست @دختر_ابریشمی بیا جانم اینجا عکسارو بذاریم که بعدا دسترسی راحت باشه😁😇مثلا اینطور اسباب بازیا رو میگما😍 من عاشق همچین سبک اسباب بازی هایی ام😍😍😍 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان.... 1399/02/26 | 12:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 🥰🥰🥰😍😍😍😍😍وای عالیییی بودن😍😍 دلم ضعف میره این لباس گوگولی کوچولوها رو میبینم🧡🧡🧡🧡& ... من که گرفتار احساسات ضد و نقیض شدم از یه طرف دلم می خواد این روزای بارداری تموم نشه از یه طرفم دلم میخواد زودی ببینم نی نی رو فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 اون رامپر جین رو از مغازه دوست شوهرم برداشتیم آها ،بسلامتی مبارکش باشه🥰 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 من که گرفتار احساسات ضد و نقیض شدم از یه طرف دلم می خواد این روزای بارداری تموم نشه ... ایشالله میبینش زودی 😍😍۶ هفته زودتر از من میبینیش😍🙈 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 عزیزم من چون با لپ تاپ میام سایت عکس خود اتاقو ندارم ولی این همون نمونه ایه که من دادم برام بزنن فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 عزیزم من چون با لپ تاپ میام سایت عکس خود اتاقو ندارم ولی این همون نمونه ایه که من دادم برام بزنن خیلی قشنگه😍 مبارک باشه ، ایشالله بسلامتی استفاده بشه🤩🤩🤩 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 این طرح هم چون حامد خیلی دوست داشت دادیم روی در اتاقش دربیارن واسش ( نقاشی) ولی نتیجه ای که بهمون داده یکم فرق داره با این یه جوری فیلو کشیده انگار الاغه فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 این طرح هم چون حامد خیلی دوست داشت دادیم روی در اتاقش دربیارن واسش ( نقاشی) ولی نتیجه ای که بهمون دا ... قشنگه😍 عهه عب نداره فیلاشو باربی درآورده براتون🤭😜 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 خیلی قشنگه😍 مبارک باشه ، ایشالله بسلامتی استفاده بشه🤩🤩🤩 مرسی عزیزم بنظرت بد نیس اینجوری ؟؟ فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 قشنگه😍 عهه عب نداره فیلاشو باربی درآورده براتون🤭😜 کاش باربی در آورده بود حالا ببینم میتونم حامدو راضی کنم یه جوری یکی دیگه بیاره درستش کنه البته خودم فک نکنم قبول کنه فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 مرسی عزیزم بنظرت بد نیس اینجوری ؟؟ نه خیلی شیکه بنظرم😋🤗 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 کاش باربی در آورده بود حالا ببینم میتونم حامدو راضی کنم یه ... حالا هر وقت تونستی عکس بده ببینم ، یعنی انقد بدههه؟؟ بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 نه خیلی شیکه بنظرم😋🤗 مرسی عزیزم شما نظرتون چی شد برای رنگ وسایل؟؟؟ فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 مرسی عزیزم شما نظرتون چی شد برای رنگ وسایل؟؟؟ والا فعلا نظرم رو کرم و آبی فیروزه ایه ، حالا تا ببینیم باز چه تغییراتی میکنه نظراتم ، آخه اول نظرم قطعی رو زرد و طوسی بود😁 ولی فعلا این بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 حالا هر وقت تونستی عکس بده ببینم ، یعنی انقد بدههه؟؟ حامد میگه اونقدرا هم بد نیس ولی من فک میکنم خیلی شبیه فیل نیستن به خود نقاشه هم گفتم گفت چون روی در کشیدم اینجوری شده ( منظورش این بود که در کوچیکه ) ولی خب بنظرم الکی می گفت فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم