_رامینا_ مدیر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 عنوان جهت تبادل نظر با دختر ابریشمی😍 (مونته سوری) | مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 175 پست @دختر_ابریشمی بیا جانم اینجا عکسارو بذاریم که بعدا دسترسی راحت باشه😁😇مثلا اینطور اسباب بازیا رو میگما😍 من عاشق همچین سبک اسباب بازی هایی ام😍😍😍 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان.... 1399/02/26 | 12:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 یه سری خرت و پرتای دیگه هم داره که عکسشو تو لپ تاپ ندارم تو گوشیمه اگه شد بعدا می فرستم فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 فاطمه جان ببخشیدا هی دارم تند تند عکس میذارم مزاحمت نباشم یه وقت نه عزیزمممم ، کلی ذوق کردم دیدمشون😍😍😍 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 یه سری خرت و پرتای دیگه هم داره که عکسشو تو لپ تاپ ندارم تو گوشیمه اگه شد بعدا می فرس ... ایشالله🤩مشتاقانه منتظرم🥰🥰🥰 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 پرده رو مامانم می دوزه هنوز آماده نشده ولی خب پارچش همون فیلیه بسلامتییی😍 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 ایشالله🤩مشتاقانه منتظرم🥰🥰🥰 فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 فاطمه جان عزیز دلم ...خوبی بدی دیدی حلال کن 🙁 احتمالا تا چند ساعت دیگه محمد میثاق م بغلمه 😊🧡 فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 فاطمه جان عزیز دلم ... خوبی بدی دیدی حلال کن 🙁 احتمالا تا چند ساعت دیگه محمد میثاق م بغلمه 😊🧡 ای خداااااااااااا ، چقدرررر این چند روز به فکرت بودمممم تبریک میگم جان دلم ، ایشالله که تا الان صحیح و سالم بغلش کردی😍😍😍😍😍😍😍ای خدااااا ، خوبی خودت خواهری؟ امیدوارم که حال خودت و آقا سید کوچولو خوبه خوووب باشه🧡🧡🧡🧡🧡 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 ای خداااااااااااا ، چقدرررر این چند روز به فکرت بودمممم تبریک میگم جان دلم ، ایشالله که تا ... مرسی عزیزم❤️آره دقیقا لحظه اذان ظهر روز عاشورا سید میثاق به دنیا اومد 😍خودمم خیلی خوبم... انگار نه انگار که زایمان کردم ... اینقدر حالم با پسر کوچولوم خوشه که نمیتونم خوب نباشم 🥰 فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 مرسی عزیزم❤️ آره دقیقا لحظه اذان ظهر روز عاشورا سید میثاق به دنیا اومد 😍 خودمم خیلی خوبم... انگ ... ای خداااااا ، الهی که سلامت باشه و از یاران امام حسین باشه همیشه ،اشک تو چشمام جمع شد برات و براش کههه😍😍😍😍الهی خدا حفظش کنه برات ، اگه تونستی عکسشم بذار روی ماهشو ببینم🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 ای خداااااا ، الهی که سلامت باشه و از یاران امام حسین باشه همیشه ، اشک تو چشمام جمع شد برات و بر ... مرسی آجی 😍😍😍😍هر وقت آنلاین بودی عکسش رو میدارم ک ببینی عزیز دلم 😊❤️ فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
_رامینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1584 مرسی آجی 😍😍😍😍 هر وقت آنلاین بودی عکسش رو میدارم ک ببینی عزیز دلم 😊❤️ 😍🤩😍🤩😍 بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....