2777
2789
عنوان

جهت تبادل نظر با دختر ابریشمی😍 (مونته سوری)

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 175 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری خرت و پرتای دیگه هم داره که عکسشو تو لپ تاپ ندارم تو گوشیمه     اگه شد بعدا می فرس ...

ایشالله🤩مشتاقانه منتظرم🥰🥰🥰

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
فاطمه جان عزیز دلم ... خوبی بدی دیدی حلال کن 🙁 احتمالا تا چند ساعت دیگه محمد میثاق م بغلمه 😊🧡

ای خداااااااااااا ، چقدرررر این چند روز به فکرت بودمممم 

تبریک میگم جان دلم ، ایشالله که تا الان صحیح و سالم بغلش کردی😍😍😍😍😍😍😍

ای خدااااا ، خوبی خودت خواهری؟ امیدوارم که حال خودت و آقا سید کوچولو خوبه خوووب باشه🧡🧡🧡🧡🧡

ای خداااااااااااا ، چقدرررر این چند روز به فکرت بودمممم  تبریک میگم جان دلم ، ایشالله که تا ...

مرسی عزیزم⁦❤️⁩

آره دقیقا لحظه اذان ظهر روز عاشورا سید میثاق به دنیا اومد 😍

خودمم خیلی خوبم... انگار نه انگار که زایمان کردم ... اینقدر حالم با پسر کوچولوم خوشه که نمیتونم خوب نباشم 🥰 

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
مرسی عزیزم⁦❤️⁩ آره دقیقا لحظه اذان ظهر روز عاشورا سید میثاق به دنیا اومد 😍 خودمم خیلی خوبم... انگ ...

ای خداااااا ، الهی که سلامت باشه و از یاران امام حسین باشه همیشه ،

اشک تو چشمام جمع شد برات و براش کههه😍😍😍😍

الهی خدا حفظش کنه برات ، اگه تونستی عکسشم بذار روی ماهشو ببینم🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩

ای خداااااا ، الهی که سلامت باشه و از یاران امام حسین باشه همیشه ، اشک تو چشمام جمع شد برات و بر ...

مرسی آجی 😍😍😍😍⁦

هر وقت آنلاین بودی عکسش رو میدارم ک ببینی عزیز دلم 😊⁦❤️⁩

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم