۳وروجک مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 عنوان شما رو به این روزای عزیز قسم اگه کسی میدونه متاپلازی روده ای چیه و اگه کسی رو میشناسه که اینجوری بود | مشاهده متن کامل بحث + 8464 بازدید | 35 پست بیاین کمکم کنین.اصلا حالم خوب نیس 1399/02/26 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳وروجک مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 مامان منم پولیپ روده داره.بایدحواست به تغذیت باشه سبزیجات خام نبایدبخوری بخصوص سیروپیاز.ترشی نبایدبخ ... عزیزم بهت درخواست دوستی دادم.میشه قبول کنی.ممنون
۳وروجک مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 برو به این سایت درمانها رو به ترتیب گفته. اصلا دلیل اینکه اسمش متا... هست به این برمیگرده که هنوز در ... ممنون عزیزم که زحمت سرچ رو کشیدی ولی خودم انقد سرچ کردم که به نکته مفیدی نخوردم.انگار هیچ کس این بیماری رو نمیشناسه.و جزو بیماری های خاصه
nikiloveyou عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 15 ممنون عزیزم که زحمت سرچ رو کشیدی ولی خودم انقد سرچ کردم که به نکته مفیدی نخوردم.انگار هیچ کس این بیم ... سلام عزیزم همسر من هم این مشکل رو داره از نوع کامپلیت شما چی شد اندوسکوپی کردی خوب شدی؟
فرشته508 عضویت: 1390/07/12 تعداد پست: 25858 الان یه مرحله رسیدی که خواهشن دنبال طب سنتی وگیاهی واز این نوع نرو من تجربه خیلی بدی دارم خواهشن جدی بگیر به حرف دکترت گوش کن با توجه به آزمایش ها وشرایط بدنی دارو وتوصیه میکنه آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.
nikiloveyou عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 15 الان یه مرحله رسیدی که خواهشن دنبال طب سنتی وگیاهی واز این نوع نرو من تجربه خیلی بدی دارم خوا ... شما هم این مشکل و داری؟
فرشته508 عضویت: 1390/07/12 تعداد پست: 25858 شما هم این مشکل و داری؟ من نه ولی از نزدیکانم بیماری عود کرد متاسفانه آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.
toshishan عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 517 من از14سالگی داشتم انقد بستری شدم آزمایش وسونوگرافی واندوسکپی و... چندوقت بادارو خوبم باز دوباره شرو ... سلام عزیزم من الان اتفاقی پستتون و دیدم میشه درخواست دوستی بدم در مورد این بیماری صحبت کنیم؟مادر من هم متاپلازی داره ممنون میشم
زیبا2 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 27 سلام عزیزم همسر من هم این مشکل رو داره از نوع کامپلیت شما چی شد اندوسکوپی کردی خوب شدی؟ سلام عزیزم.ببخشید همسرتون خوب شدن؟روند درمانشون چطوره؟
nikiloveyou عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 15 سلام عزیزم.ببخشید همسرتون خوب شدن؟روند درمانشون چطوره؟ سلام عزیزم دو سه ماه دیگه باید اندوسکوپی بشن دکترشون گفتن زغال اخته استفاده کنن طی این دو ماه بعدش اندوسکوپی بشن
زیبا2 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 27 سلام عزیزم دو سه ماه دیگه باید اندوسکوپی بشن دکترشون گفتن زغال اخته استفاده کنن طی این دو ماه بعدش ا ... عزیزم ببخشید من دوباره پیام میدم.پزشک من برام آسپرین داده که من وقتی میخورم درد معده میگیرم.ازش پرسیدم نخورم گفت اگه نخوری متاپلازی پیشرفت میکنه.استرس گرفتم.میخواستم بپرسم پزشک شما هم اسپرین تجویز کرده؟
marzi966 عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 9 سلام عزیزم من الان اتفاقی پستتون و دیدم میشه درخواست دوستی بدم در مورد این بیماری صحبت کنیم؟مادر من ... سلام عزیزم. مادر من هم متاسفانه متاپلازی دارن. مادر شما حالشون چطوره؟ درمانشون جواب داده؟
marzi966 عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 9 سلام عزیزم دو سه ماه دیگه باید اندوسکوپی بشن دکترشون گفتن زغال اخته استفاده کنن طی این دو ماه بعدش ا ... سلام عزیزم. همسرتون برای درمان چه اقداماتی انجام دادن؟ نتیجه درمان مثبت بوده؟, تو روخدا جواب بدید خیلی نگرانم منم مادرم این مشکل رو دارن
۶ه۶ه عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 314 من از14سالگی داشتم انقد بستری شدم آزمایش وسونوگرافی واندوسکپی و... چندوقت بادارو خوبم باز دوباره شرو ... عزمزمه شما مشکلتون برطرف شده ؟
۶ه۶ه عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 314 سلام عزیزم دو سه ماه دیگه باید اندوسکوپی بشن دکترشون گفتن زغال اخته استفاده کنن طی این دو ماه بعدش ا ... عزیزم همسر شما خوب شدن خواهش میکنم جواب بده
۶ه۶ه عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 314 سلام عزیزم. همسرتون برای درمان چه اقداماتی انجام دادن؟ نتیجه درمان مثبت بوده؟, تو روخدا جواب بدید خ ... عزمزمه مشکل مادر شما برطرف شد خواهش میکنم جواب بده