2777
2789
برو به این سایت درمانها رو به ترتیب گفته. اصلا دلیل اینکه اسمش متا... هست به این برمیگرده که هنوز در ...

ممنون عزیزم که زحمت سرچ رو کشیدی ولی خودم انقد سرچ کردم که به نکته مفیدی نخوردم.انگار هیچ کس این بیماری رو نمیشناسه.و جزو بیماری های خاصه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم که زحمت سرچ رو کشیدی ولی خودم انقد سرچ کردم که به نکته مفیدی نخوردم.انگار هیچ کس این بیم ...

سلام عزیزم 

همسر من هم این مشکل رو داره از نوع کامپلیت شما چی شد اندوسکوپی کردی خوب شدی؟

الان یه مرحله رسیدی که خواهشن دنبال طب سنتی وگیاهی واز این نوع نرو 

من تجربه خیلی بدی دارم خواهشن جدی بگیر به حرف دکترت گوش کن با توجه به آزمایش ها وشرایط بدنی دارو وتوصیه میکنه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من از14سالگی داشتم انقد بستری شدم آزمایش وسونوگرافی واندوسکپی و... چندوقت بادارو خوبم باز دوباره شرو ...

سلام عزیزم من الان اتفاقی پستتون و دیدم میشه درخواست دوستی بدم در مورد این بیماری صحبت کنیم؟مادر من هم متاپلازی داره ممنون میشم 

سلام عزیزم دو سه ماه دیگه باید اندوسکوپی بشن دکترشون گفتن زغال اخته استفاده کنن طی این دو ماه بعدش ا ...

عزیزم ببخشید من دوباره پیام میدم.پزشک من برام آسپرین داده که من وقتی میخورم درد معده میگیرم.ازش پرسیدم نخورم گفت اگه نخوری متاپلازی پیشرفت میکنه.استرس گرفتم.میخواستم بپرسم پزشک شما هم اسپرین تجویز کرده؟

سلام عزیزم من الان اتفاقی پستتون و دیدم میشه درخواست دوستی بدم در مورد این بیماری صحبت کنیم؟مادر من ...

سلام عزیزم. مادر من هم متاسفانه متاپلازی دارن. مادر شما حالشون چطوره؟ درمانشون جواب داده؟

سلام عزیزم دو سه ماه دیگه باید اندوسکوپی بشن دکترشون گفتن زغال اخته استفاده کنن طی این دو ماه بعدش ا ...

سلام عزیزم. همسرتون برای درمان چه اقداماتی انجام دادن؟ نتیجه درمان مثبت بوده؟, تو رو‌خدا جواب بدید خیلی نگرانم منم مادرم این مشکل رو دارن