2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم عزیزم نگران نباش توکلت به خداباشه چیزی نیست

کسایی هستن که این بیماری رو داشتن ولی الان تو سایت خبری ازشون نیست.مثلا پارسال بودن.بدی سایت اینه که دیگه نمیشه به اونا دسترسی داشته باشی و ببینی چیکار کردن.یعنی الان خدای نکرده منجر به سرطان شده .اخه چرا هیچکدومشون نیستن

این هم در واقع از نوع روده ای شروع شده و به معده رسیده میگن عامل اصلیش هلیکوباکتر هست. فرقی نمیکنه باز هم درمان داره اما سریع باید شروع کنی تا به مرحله بعدی نرسه. 

کسایی هستن که این بیماری رو داشتن ولی الان تو سایت خبری ازشون نیست.مثلا پارسال بودن.بدی سایت اینه که ...

چی باعث شد بفهمی ?این دوستمون درست میگه درمان بشه خطری نداره ،والا هر بیماری رو دنبالش نری وطول بکشه تهش دورازجون میشه سرطان پس نترس خوب میشی انشالهه

من از14سالگی داشتم انقد بستری شدم آزمایش وسونوگرافی واندوسکپی و... چندوقت بادارو خوبم باز دوباره شرو ...

منم ۳۷ سالمه.۱۲ ساله که انتی اسید میخورم.الان فهمیدم که متاپلازی روده ای و پولیپ روده دارم

برو به این سایت درمانها رو به ترتیب گفته. اصلا دلیل اینکه اسمش متا... هست به این برمیگرده که هنوز درمان داره و برگشت پذیره. رژیم غذاییت هم رعایت کن. 

https://mehrinmednews.com/مقالات-مهرین/مقالات-دستگاه-گوارش/2536-متاپلازی-روده‌ای-یا-تغییر-شکل-سلول‌های-بافت-دستگاه-گوارش-فوقانی-به-سلول‌های‎-روده‌ای.html