دوستان من شوهرم همیشه میگه من تابحال باهیچ دختری نبودم رابطه هم نداشتم یکم باورش برام سخته چون الان دیگ همه دوست دختردارن ..اینم بگم خوانواده شوهرم خوانواده سربه زیری هستن .شوهرمم خداییش سربه زیره اصلا هیز نیست یه گوشی نوکیا ساده هم داره ..نمیدونم باورکنم یانه؟
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
وااااع . مگه هر کی با هرکی دوست میشه باااایدبگیرتش یا دختر بااااید بره بهش؟! پس دوستی واسه چی ...
چرند نگو من بچه تهرانم
بله خیلیا دوست میشن و هدفشونم اشنایی برا ازدواجه نه هرزگی و ممکنه شوهر ایشون تا ایشون دوست شده انتخابشم کرده پس این اولیش بودا و ممکگه راست بگه ک قبلا کسی نبوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش داداشای خود من اهل اینجور کارا نبودن . کلا خانواده ما مذهبیه . ولی نه عقده ای شدن نه همسرشون ر ...
منکه نگفتم همه ولی اکثراً فکرهایی از سرشون رد میشه دیگه. روبط مرد با زنم باید از همسراشون پرسید نه از مادر و خواهراشون که. ولی مطمعناً شما داداشاتون اینطور نیستن .
عزیزم. اولشو خوندم خداکمکت کنه من همسرم سرشار ازعیبه .اما ازاین نظرمطمئنم البته فعلا مطمئنم چون چیزی ندیدم مادرش وکلا خوانوادشون وفامیلاشونم ب چشم یه پسر چشم پاک که روی همه فامیل غیرت دارع میبیننش شاید باورت نشه اما خاله هام میگن من حتی اگ صدتا دختر داشته باشم شب بدونم محمد (شوهرم)اونجاست دیگ خیالم راخته
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
من خودم با شوهرم ۳ سال دوست بودم هدفموتم از اول ازدواج بوده چی میگی شما من دارم میگم شاید این اولین ...
شوهرم میگ دیدمت عاشقت شدم راستی من پیشقدم شدم واسه دوستی باهمسرم من بهش زنگ زدم اون روش نشده بود
ولشون کن اینا ادما دورشون مسمومه همه رو یکی میدونن تا شبم بگیم قانع نمیشن
ازشوهرم چون شوهرمه دفاع نمیکنم اما برادرشوهری دارم که روش قسم میخورم .دراین حدخوب
والا منم یاد ندادم دو طرف کم کم تمایلات همو میفهمین اصلا اصل ازدواج بنا بر تکمیل کردن همه و م ...
این واسه پسر ۲۰ ساله و دختر ۱۴ ساله س که ازدواج میکنن الان سن ازدواج واسه اک دختر هم سر بالای ۳۰ ساله و دختر پسری که تا این سن هیچی بلد نیستن تازه بخوان برن با زنشون یا شوهرشون یادبگیرن خخخیلی فاجعه س