2777
2789
عنوان

بنظرتون واقعا شوهرم باکسی نبوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 117 پست
بمن ربط داره چون داری ذهن ی ادم دگ رو خراب میکنی یکم سواد داشتی میدونستی قانون احتمالات میکه هیجی صد ...

تو و شوهرت مریم مقدس من شیطان رجیم عزیزم 😂

با این اعصاب با شوهرت تاتی تاتی کردی؟! 

دیگا لطفا ریپلای نکن. خوشبخت باشی

وااااع . مگه هر کی با هرکی دوست میشه باااایدبگیرتش یا دختر بااااید بره بهش؟!  پس دوستی واسه چی ...

چرند نگو من بچه تهرانم 

بله خیلیا دوست میشن و هدفشونم اشنایی برا ازدواجه نه هرزگی و ممکنه شوهر ایشون تا ایشون دوست شده انتخابشم کرده پس این اولیش بودا و ممکگه راست بگه ک قبلا کسی نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااع . مگه هر کی با هرکی دوست میشه باااایدبگیرتش یا دختر بااااید بره بهش؟!  پس دوستی واسه چی ...

من خودم با شوهرم ۳ سال دوست بودم هدفموتم از اول ازدواج بوده چی میگی شما

من دارم میگم شاید این اولین دوس دخترش بودا ک گرفتش 

راستش داداشای خود من اهل اینجور کارا نبودن . کلا خانواده ما مذهبیه . ولی نه عقده ای شدن نه همسرشون ر ...

منکه نگفتم همه ولی اکثراً فکرهایی از سرشون رد میشه دیگه. روبط مرد با زنم باید از همسراشون پرسید نه از مادر و خواهراشون که. ولی مطمعناً شما داداشاتون اینطور نیستن . 

تاپیک آخرم رو بخون بفهمی دارم چیا می کشم 

عزیزم. اولشو خوندم خداکمکت کنه من همسرم سرشار ازعیبه .اما ازاین نظرمطمئنم البته فعلا مطمئنم چون چیزی ندیدم مادرش وکلا خوانوادشون وفامیلاشونم ب چشم یه پسر چشم پاک که روی همه فامیل غیرت دارع میبیننش شاید باورت نشه اما خاله هام میگن من حتی اگ‌ صدتا دختر داشته باشم شب بدونم محمد (شوهرم)اونجاست دیگ خیالم راخته

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
هیچکس به اندازه من شوهرشو باور و قبول نداشت همش میگفتم همه چیش که بد باشه ولی اهل خیانت نیست بعد از ...

آره نظرتون احترامه نمیگیم مردا خیانت نمیکنن مردابی هستن کارای از خیانت بدتر هم  میکنن حتی گاهی وارد رابطه هم میشن اما مردای وفادارهم هستن عزیزم

من خودم با شوهرم ۳ سال دوست بودم هدفموتم از اول ازدواج بوده چی میگی شما من دارم میگم شاید این اولین ...

شوهرم میگ دیدمت عاشقت شدم راستی من پیشقدم شدم واسه دوستی باهمسرم من بهش زنگ زدم اون روش نشده بود

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
من خودم با شوهرم ۳ سال دوست بودم هدفموتم از اول ازدواج بوده چی میگی شما من دارم میگم شاید این اولین ...

حالا اگر ازدواج نمیکرد باهات میشد مرد بد؟! میشد هرزه که با دخری بوده و ازدواج نکرده. 

ای بابا

اوکی 

موفق باشی

ولشون کن اینا ادما دورشون مسمومه همه رو یکی میدونن تا شبم بگیم قانع نمیشن

ازشوهرم چون شوهرمه دفاع نمیکنم اما برادرشوهری دارم که روش قسم میخورم .دراین حدخوب

شما اعصاب داشتید دیگه. من که مردی هیچی بلد نباشه من بخوام یادش بدم چندشم میشه. فکر میکنم کودک همسری ...

والا منم یاد ندادم دو طرف کم کم تمایلات همو میفهمین 

اصلا اصل ازدواج بنا بر تکمیل کردن همه و مکمل هم بودن :/

عزیزم. اولشو خوندم خداکمکت کنه من همسرم سرشار ازعیبه .اما ازاین نظرمطمئنم البته فعلا مطمئنم چون چیزی ...

خدارو شکر پس گیر نده بهش بلاخره ذاتش مشخضه از همون نوجووونی

شوهر منم از اول هیز بود متوجه میشدم اما چون زودی حامله شدم بخاطر بچم تحملش میکردم

ببین گلم بنظرمن وقتی مرد خطامیکنه اولین کسی که میفهمه زنشه ..من نسبت شوهرم اینطوریم ک کوچکترین دروغی ...

منم میخاستم اینارو برا این خانوم بگم ولب ترحیح دادم نگم چون باور نمیکنن خیلیا چون ازین ادما ندیدن

والا منم یاد ندادم دو طرف کم کم تمایلات همو میفهمین  اصلا اصل ازدواج بنا بر تکمیل کردن همه و م ...

این واسه پسر ۲۰ ساله و دختر ۱۴ ساله س که ازدواج میکنن الان سن ازدواج واسه اک دختر هم سر بالای ۳۰ ساله و دختر پسری که تا این سن هیچی بلد نیستن تازه بخوان برن با زنشون یا شوهرشون یادبگیرن خخخیلی فاجعه س