2777
2789
عنوان

بنظرتون واقعا شوهرم باکسی نبوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 117 پست
خدارو شکر پس گیر نده بهش بلاخره ذاتش مشخضه از همون نوجووونی شوهر منم از اول هیز بود متوجه میشدم اما ...

من برادرشوهرمم فوق العاده است روش قسم میخورم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
منکه نگفتم همه ولی اکثراً فکرهایی از سرشون رد میشه دیگه. روبط مرد با زنم باید از همسراشون پرسید نه ا ...

من با عروسامون مثل خواهر میمونم .خیلی از حرفا و مسائلشون رو با من درمیون میزارن .  از خانواده خودم مثال زدم که میشناسمشون . یعنی خواستم بگم چنین ادمایی وجود دارن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستن پسرایی که‌دوس دختر ندارن داداشای خودم یه نمونش هستن واقعا ندارن 

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
شوهر منم همین حرفارو میگفت ولی بد جور بهم نارو زد . نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی بهتره دنبالشو نگیر ...

منم موافقم بنظر من مرد پاک خیلی کمه.یا خیلیاشون خیانت کردن یا حداقل تو دلشون دوس داشتن اما جراتشو نداشتن یا بهش فکر کردن یه عده ی خاصی هم هستن که تو فاز این مسایل نیستن که تعدادشونم کمه

خدایا پناه من و بچه هام باش🙏
ولشون کن اینا ادما دورشون مسمومه همه رو یکی میدونن تا شبم بگیم قانع نمیشن

آره واقعا گل گفتی . راستش اینجور تاپیکها که زده میشه خود استارتر نگرانی داره .حالا ماها هم بیایم یه چیزایی بگیم که بیشتر ناراحت بشه یا استرس بگیره .واقعا این کار درست نیست . 

مثلا من بیام بگم آره شوهرت دروغ میگه مطمئن باش قبلا این کاره بوده . واقعا چقدر تو روحیه استارتر تاثیر بد میزارم . الکی انرژی منفی میفرستم سمتش . فکرش داغون میشه 

شوهرم میگ دیدمت عاشقت شدم راستی من پیشقدم شدم واسه دوستی باهمسرم من بهش زنگ زدم اون روش نشده بود

من ادم عصبی ای نیستم خیلی ام بگو بخندم ولی ادمی هم نیستم ک ترو خشکو بریزم یجا باهم بسوزونم انصاف کجاس پس

اینارو میشنوم از کوره در میرم

فک میکنن ادم درست باشه بچه تهران نیس ک میمرسن کجایی هستی فرهنگم ندارن ک سوال میکنن

انگار تو تهران ادم درست نیس والا از بجگی تو کل شهرو چرخیدیم انگار تهران چیع

مشکل تو اینه ک فک میکنی تاتی تای داره کلا اطلاعاتت علطه  توام نوفق باشی و عافبت بخیر البته :)

تو واستا ببین عاقبت خودت بخیر میشه بعد به کسی دیگه این دعا رو بکن. راه درازی در پیش داری فکر نکن عاقبتت صد در صد بخیر شده. ایشالا شما هم عاقبت به خیر بشی

منم موافقم بنظر من مرد پاک خیلی کمه.یا خیلیاشون خیانت کردن یا حداقل تو دلشون دوس داشتن اما جراتشو ند ...

حالا باز خوبه شما تفکبک میکنی خیلیا کلا همرو میکنن جهنم در میارن وگرن من دو رو برم زیاد دیدم حتی ب دختر روشون نمیشه نگاه کنن یکیش پسر داییم بود مثلا

تو واستا ببین عاقبت خودت بخیر میشه بعد به کسی دیگه این دعا رو بکن. راه درازی در پیش داری فکر نکن عاق ...

تا الان ک مشکلی نداشتم ب مردمم تهمت نزدم قضاوتم نکردم دید کسی ام بیخود منفی نکردم  همه هم یکی ندونستم انصافمم سر جاشه خدا و دینمم سر جاشه زندکیمم درست میره جلو مطمین باش عاقبتم همین هس نیاز ب قصاوته تو ک حتی زندگی منم ندیدی و همرو میریزی تو ی کاسه نیس چون خیلیا ک دیدن اونامیدونن ن تو

بای

تا الان ک مشکلی نداشتم ب مردمم تهمت نزدم قضاوتم نکردم دید کسی ام بیخود منفی نکردم  همه هم یکی ن ...

بابا بیخیال من اصلا حتی اگ داشته باشه هم برام مهم نیست 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
بابا بیخیال من اصلا حتی اگ داشته باشه هم برام مهم نیست 

اخه دختره حتی ازدواجم نکرده اومده از رابطه جنسی و اموزش ب همسر حرف میزنه یجور میگه انگار ۵ساله شوهر کرده بلده

اصن ارزششو نداره تو این تاپیکا بیایم زندگیمونم تحت تاثیرش ببریم بیخیال بابا 

من ک رفتم

حالا باز خوبه شما تفکبک میکنی خیلیا کلا همرو میکنن جهنم در میارن وگرن من دو رو برم زیاد دیدم حتی ب د ...

من سرم اومده که میگم بخدا خیلی کم پیدا میشه مرد نجیب و چشم پاک کلا خصلت اکثر مردا اینجور شده تنوع طلب.شوهر خودم جزعشونه اما یه برادرشوهر دارم درسته حدود ۴۸ سالشه ولی رو اسمش قسم میخورم اما اون یکی دیگشون نه حداقل میدونم ذهنش کثیفه نه نسبت به من به بقیه.

خدایا پناه من و بچه هام باش🙏
من سرم اومده که میگم بخدا خیلی کم پیدا میشه مرد نجیب و چشم پاک کلا خصلت اکثر مردا اینجور شده تنوع طل ...

بیشترشم تاثیر این فصای مجازیه ک الان دوره زمونه بد شده ولی بازم خیلیارو دیدم همینشم ندارن ک زندکیشون خطری نشه مث شوهر اسی ک میکف گوشی ساده داره برا همین گفتم الکی شک نکن بهش بالخره هستن ازینجور ادما هم

حالا ما ۳  ۴ تا ازین موردا داریمو دیدم البته تو دامشگا هم دیدم پیدا میشه

خدا قسمت همه دخترا ازین ادما بکنه ایشالا