2777
2789
عنوان

بنظرتون واقعا شوهرم باکسی نبوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 117 پست

بفرمایید بچه ها یکی از دلایلی که کمتر مردی با دوست دخترش ازدواج میکنه همین بی اعتمادی هست  

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بی خیال چرا ذهنتو درگیر میکنی دیگه گذشته ش رو شخم نزن گذشته

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
پس خیلی یل زن باید اعصاب داشت باشه بشینه با شوهرش روابط با زن رو یاد بدل تازه تاتی تاتی یاد بده بهش. ...

ما ک از اول باهم یاد گرفتیم یماهم بیشتر طول نکشید الانم مشکل جتسی و عاطفی نداریم همه رو یکی نکن 

نکن من احمق اگه امشب آنقدر سوال پیچش نکرده بودم الان این حالم نبود دارم دق میکنم

اتفاقا همین الان سوال کردم ازش میگ شاید تازه دبیرستان بودم مثلا دوستام زنگ میزدن یاتازه بااینترنت اشناشده بودیم ی شماره پیدامیکردیم زنگ میزدیم تایک هفته اوسگول میشدیم اما دوستی عمیق نداشتم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
شاید این دوس دختر اولش بوده همه هرزه نیستن دوس دختراشونو ول کنن برن یکی دگ رو بگیرن خیلیا یکیو انتخا ...

وااااع . مگه هر کی با هرکی دوست میشه باااایدبگیرتش یا دختر بااااید بره بهش؟! 

پس دوستی واسه چیه؟! واسه اینکا ببینی میتونی کنار بیای یا نه. 

شما واسه کدوم شهر هستید ببخشید؟ شاید اونجا رسمتون اینطوریه و بده با پسر دوست بشید. ول اصلا جنب ی بدی نداره ته واسه دخت نه پسر. دوستی واسه اشنایی که دو فر با م کنار مین یا ته و دختر و پسری که چندین دوست دختر و دوست پسر داشتن نشاتا هرزه بودنشون نیست. فردی که م فرکانس باشن با هم رو پیدا نکردن. همین

پس خیلی یل زن باید اعصاب داشت باشه بشینه با شوهرش روابط با زن رو یاد بدل تازه تاتی تاتی یاد بده بهش. ...

بمن ربط داره چون داری ذهن ی ادم دگ رو خراب میکنی یکم سواد داشتی میدونستی قانون احتمالات میکه هیجی صد در شد نیس

پس خدا بهتره مردای دو رو بره تورو درست کنه ک همه رو یکی ندونی

و فکرت از رابطه رو درست کنه ک فکر میکنی تاتی تاتیه

چون میل جنسی خودش خروشان میشه جلوی جنس مخالف یادگیری نمیخاد خانوم با سواد

کدوم جور کارا؟!. فک رکرد کار وبی کرده با کسی نبوده؟! ایننور دما دو دسته میشن یا انقدر عقده ای میشن ک ...

راستش داداشای خود من اهل اینجور کارا نبودن . کلا خانواده ما مذهبیه . ولی نه عقده ای شدن نه همسرشون رو اذیت کردن .همه که اینجوری نیستن . خیلی از جوونا اهل اینجور کارا نیستن . منظورم دوستی قبل از ازدواجه . من که تو اطرافیانم زیاد دیدم 

ببخشید یه سوال دارم اکثر خانم هایی که میگن شوهرشون اهل خیانت نیست میشه بگن از کجا مطمعنن؟؟

خب اون خانوما تا اعتماد کامل نداشتن ازدواج نکردن کسی مجبور نیست با شخص بی اعتمادی ازدواج کنه و وقتی شوهرت کار مشکوکی نکرده چرا باید پیگیری کنی ک خیانت میکنه یان

ما ک از اول باهم یاد گرفتیم یماهم بیشتر طول نکشید الانم مشکل جتسی و عاطفی نداریم همه رو یکی نکن  ...

شما اعصاب داشتید دیگه. من که مردی هیچی بلد نباشه من بخوام یادش بدم چندشم میشه. فکر میکنم کودک همسری دارم میکنم. هرکی یه طوریه طرز فکرش. نظر شما هم محترم.

ببخشید یه سوال دارم اکثر خانم هایی که میگن شوهرشون اهل خیانت نیست میشه بگن از کجا مطمعنن؟؟

ببین گلم بنظرمن وقتی مرد خطامیکنه اولین کسی که میفهمه زنشه ..من نسبت شوهرم اینطوریم ک کوچکترین دروغی بگ میفهمم من هم شوهرم هم برادرش هم خوانوادشون خیلی چشم پاک ونجیبن .شوهرم توچشم هیچ زنی نگاه نمیکنه سرشم بالانمیگیره توخیابون هیچ خطایی ازش ندیده یه گوشی ساده دارع ک اونم همش جامیذارع یادست منه .اهل اینترنت نیست ..خلاصه ازش خطاندیدم ایشالا خداکمک کنه هیچوقت نبینم 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

هیچکس به اندازه من شوهرشو باور و قبول نداشت همش میگفتم همه چیش که بد باشه ولی اهل خیانت نیست بعد از چندسال اونم‌بر حسب یه اتفاق توسط خودش متوجه شدم.تازه گرفتم که از زمانیکه ازدواج کردم کارش همین بوده فقط من نمیدونستم و اونم خیلی حرفه ای عمل میکرد

خدایا پناه من و بچه هام باش🙏