2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم حس می کنم هر وقت خوشی هام بیان کردم ناخودآگاه انرژی منفی جذب کردم پس کلا یادگرفتم در زندگی خیلی چراغ خاموش جلو برم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اینجا واقعا نمیتونن خوشی رو ببیننبهم ثابت شده

من گفتم اونا بچه ندادن بچه دار شن زنه گفت سرطان رحم دارم همه رو خالی کردم بهم سرکفت زدی نمیتونم بچه دار بشم و نفرینم کرد😐😐😐😐😐

عزیزدلم اینجا هزاران آدم وجود داره که وقتی تو خوشی یکی از همونا ناراحته و از همسرش دور و قهر کرده تو میای میگی برام گل خرید و دوستم داره و..... اون آدم حسرت میکشه و هر حسرت یک اتفاق گند میزنه تو زندگیت پس دیگه نگو

من هم حس می کنم هر وقت خوشی هام بیان کردم ناخودآگاه انرژی منفی جذب کردم پس کلا یادگرفتم در زندگی خیل ...

ینفر تاپیک زد زنداداشم ۸۰۰‌گرم طلا داره برای نوشته بودن خدا کنه خرج بیماری کنه ما چرا نداریم

چون اغلب در زندگی مشکل دارند و بسیااااار تفکرات بسته ای دارند  

و نه همگی ولی تعدادی از اونها هیچ کاری جز اینجا بودن ندارند 

حتی گاها میبینی طرف هنوز متوجه نیست از زندگی چی میخواد و دلیل خلقتش چیه 

من به شخصه به خاطر تعداد کمی میام اینجا که واقعا ازشون یاد میگیرم 

هرگز از دارایی و‌خوشیت اینجا نگو

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

شوخی نیست

دیدم میان اینجا عکس از خوشی هاشون میزارن 

کافیه یک نفر بگه خوشبحالت 

تمومه

مردم ندارم

معلومه که حسرت میخورن