دوستان من شوهرم همیشه میگه من تابحال باهیچ دختری نبودم رابطه هم نداشتم یکم باورش برام سخته چون الان دیگ همه دوست دختردارن ..اینم بگم خوانواده شوهرم خوانواده سربه زیری هستن .شوهرمم خداییش سربه زیره اصلا هیز نیست یه گوشی نوکیا ساده هم داره ..نمیدونم باورکنم یانه؟
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا فکر میکمید باید همه باید دوست دختر ویا دوست پسر داشته باشن؟؟؟
ادم پاک ندید تاحالا؟؟بازورم شده میخوایید یچیز پای همع ببنید؟؟؟
اوناییم که میگیدهمه دارن و مگه میشه کسی نداشته باشه بدون محض اطلاع حق الناس خیلیا بهگردنتونه
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
حالا چه کرمیه ما زنا داریم؟زندگیت درسته بشین زندگیتو بکن عزیز من..ب این چیزا چیکار داری؟برا خودت دغد ...
نه بابا خودم کوه فکروخیالم دمت گرم
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
چرا فکر میکمید باید همه باید دوست دختر ویا دوست پسر داشته باشن؟؟؟ ادم پاک ندید تاحالا؟؟بازورم شده م ...
اره واقعا راست میگی خدایا استغفرااله..
ببین زنا دو حالتن یا واقعا مشکل دارنو جار میزنن یا خوشی زیاد میزنه زیر دلشونو شک می ...
همون من جز دسته دومم .البته فقط یه سوال بود که بدونم چقدر هستن ادمایی ک واقعا ازاینکارانکرده باشن که دیدم کم هستن
به نظرم سخت نگیر . ازینجور آدما هم تو این دنیا وجود دارن . شاید تعدادشون کم باشه . ولی تو همین جامعه ...
مث شوهر من..اصلااااااا با کسی دوست نبود پسرعمومه شوهرم میشناسمش که میگم..همیشه هم گوشیش دستمه تلگرام اینستا واتساپ داره ولی پاک پاکه خداروشکر
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
چرا دروغ بگه😐من داداشای خودم با هیچ کی نبودن تاحالا. من آمارشونو دقیق دارم. هنوز آدمیکه فقط به ازدواج معتقد باشه وجود داره
اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
ببخشید یه سوال دارم اکثر خانم هایی که میگن شوهرشون اهل خیانت نیست میشه بگن از کجا مطمعنن؟؟
من که شوهرم پسرعموم هس کامل میشناسمش بعد مغازه تو حیاط خونمونه محل کارش منظورمه..هر وقت بخاد بره بیرون با هم میریم گوشیش هم همیشه دست خودمه
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓