2777
2789
عنوان

بنظرتون واقعا شوهرم باکسی نبوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 117 پست

به نظرم بهتره باور کنی چون اگه میخواست با کسی باشع الان بود مردا اگه بخوان میخوان ترسی هم ندارن پس بدون واقعا دوست داره ک دلش راضی نمیشه بره با کسی دیگه و خیانت کنه

کدوم جور کارا؟!. فک رکرد کار وبی کرده با کسی نبوده؟! ایننور دما دو دسته میشن یا انقدر عقده ای میشن ک ...

درست صحبت کن هیچ دو ادمی شبیه هم نیستن دلیل نمیشه یکی دوس دختر نداشته اطلاعاتش کم باشه خیلیا بعد ازدواج کم کم یاد میگیرن دلیلم نمیشه همه عقده ایشن بعد ازدواج برن طرف کسی دگ خیلیام هستن هنوز وجداندارن همرو با دورو بریاتون قاطی نکنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن جزء این دوحالت نیست .نه عقده ای ک الان جبران کنه .نه گیج !!

قربونت برم شوهر تو که الکی میگه وقت یبا تو دوست بوده یعنی اسگل نیست درصد بالایی هم وجود دارهدکه قبل شمو ام دوست دختر داشته. من جواب ایشو رو دادم کا میگه هستن تو دنیا پسرهای خوبی که اهل این کارا نیستن خواستم بگم این آپشن خوبی نیست۰

درست صحبت کن هیچ دو ادمی شبیه هم نیستن دلیل نمیشه یکی دوس دختر نداشته اطلاعاتش کم باشه خیلیا بعد ازد ...

پس خیلی یل زن باید اعصاب داشت باشه بشینه با شوهرش روابط با زن رو یاد بدل تازه تاتی تاتی یاد بده بهش. مرد باید تکمیل باشه نه مثل بچه کل تازه بخوای بعد ازدواج یادش بدی. درضمن درست صحبت کن چیل مگل تو مردی و اونطوری که بهت برمیخوره. من راجع مردها اونطوری میگم به شما چه

درست صحبت کن هیچ دو ادمی شبیه هم نیستن دلیل نمیشه یکی دوس دختر نداشته اطلاعاتش کم باشه خیلیا بعد ازد ...

میدونی شوهرمن ازاین پسر مثبتای لات ومحل نمیدونم غیرتی ک ب کسی نگاهدنمیکنن و هوای بچه محلاشون دارن بوده

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
قربونت برم شوهر تو که الکی میگه وقت یبا تو دوست بوده یعنی اسگل نیست درصد بالایی هم وجود دارهدکه قبل ...

شاید این دوس دختر اولش بوده همه هرزه نیستن دوس دختراشونو ول کنن برن یکی دگ رو بگیرن خیلیا یکیو انتخاب میکنن دوست میشن همونم میکنن زن زندگیشون

مثلا ما اول قراره ازدواج گداشتیم بعد دوست شدیم وگرن ن من اهل بودن ن اون زودم ازدواج کردیم

اعتماددارم ولی نمیدونم چراحسم بهم میگ دروغ میگ

به نظرم فکرتو با این چیزا مشغول نکن . گیرم که با کسی بوده باشه قبلا . به جز اینکه این فکرا باعث میشه دائما بهش شک داشته باشی چیز دیگه ای واست نداره . اعصابتو خرد نکن با این مسایل . الان که دیگه واسه همدیگه هستید .بقیه اش مهم نیست . 

همسر منم قبلا یه دوست دختر داشته . از منم خیلی خوشگلتر بوده . حتی عکسش تو گوشیش بود دوران نامزدی . بعدا پاک کرد .

هر چی حساستر باشی زندگی رو واسه خودت تلخ میکنی .