2777
2789
عنوان

برای مادرم دعا کنید

280 بازدید | 14 پست

بچه ها مامان من تو یه بیمارستان خصوصی پرستاره بعد دیروز یه بیمار داشتن که تست کروناش بیمارستان بوده مثبت اعلام شده و ینی اول که خواستن بستریش کن تستش منفی بوده .  این بیمار ایست قلبی میکنه و به همین دلیل میفرستنش یه بیمارستان دیگه اونجا دوباره ازش تست میگیرن و تست مثبت اعلام میشه‌

حالا مامانم باید پنج شنبه بره سی تی ریه 

میخواستم ازتون خواهش کنم تو این شبای عزیز دعا کنید تستش منفی بشه و مامانم مریض نباشه

تورو خدا دعا کنید مامانم آسم داره و اگر مریض بشه اوضاعش خیلی بد میشه ازتون حواهش میکنم دعا کنید براش مریض نباشه ممنونم ازتون

براتون سوره قدر رو خوندم شما هم دعا کنین منم زودتر مادر شم پیر شدم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایاااااااااااااااااااااااا معجزه کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه دارم دیونه میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مردم از انتظار یه عمره منتظرم خداجوووووووووووووون معجزه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براتون سوره قدر رو خوندم شما هم دعا کنین منم زودتر مادر شم پیر شدم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

ان شاالله قربونت برم به حق همین شب عزیز سال بعد همین موقع با بچت دعا میکنی

برای منم دعا کن.من به نیتت 100تا صلوات میفرستم

براتون سوره قدر رو خوندم شما هم دعا کنین منم زودتر مادر شم پیر شدم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایاااااااااااااااااااااااا معجزه کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه دارم دیونه میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مردم از انتظار یه عمره منتظرم خداجوووووووووووووون معجزه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭