2777
2789
عنوان

سرد شدن نسبت به نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه صیغه محرمیت خوندیم. قرار بود اسفند دوباره بیان که دبه کردن خانوادش روانی شدیم از دستشون

نمبدونم والا سخت هست الان من با شوهرم اشنا شدیم بعد ۹ ماه باهم بودیم تو این ۹ ماه یهبار همو دیدیم من کوردستان بودم شوهرم تهران دیگه تو این ۹ ماه همیشه تلفنی در ارتباط بودیم از دوست داستنمونم کم نشد زیادم شد بعد ۹ ماه دیگه عقد و عروسی کردیم .عزیزم خب تلفنی حرف بزنید سخته ولی زودتر عقد کن برو پیش خونوادش زندگی کن

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R
نمبدونم والا سخت هست الان من با شوهرم اشنا شدیم بعد ۹ ماه باهم بودیم تو این ۹ ماه یهبار همو دیدیم من ...

دقیقا خیلی در روز تلفنی حرف میزنیم حتی تصویری وچت

واقعا چجوری علاقت زیاد شد؟ چیکار کردی؟

دقیقا خیلی در روز تلفنی حرف میزنیم حتی تصویری وچت واقعا چجوری علاقت زیاد شد؟ چیکار کردی؟

خب اون بیشتر پی گیر بود ولی منم رفته رفته عاشق شدم 😍همیشه تلفنی حرف میزدیم تصویری همو میدیدم خلاصه اصلا کمرنگ نشد ولی خب اون همیشه پیش قدم یشد هروزم میرقتم سر کار میگفت عکس بفرست دیکه جوری شد اون نمیگفت من قبلش میفرستادم اوایلم خیلی حساس بود رفته رفته خوی شد .ولی خب شما نباید اینجوری میگفتی به نامزدت که سرد شدی معلومه ناراحت میشه .حالا یه جوری از دلش در بیار باهم صمیمی شین کاری کن زودتر عقد کنید رفت و امد کم تر میشه میتونی بری اونجا

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R