ثناگلی۱۳۱۲ مدیر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 759 عنوان خدایا شکرت بخاطر بارون | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست بچه ها داره بارون میاد. چقدر خوبه چقدر حس خوبیه امروز | 02:31 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10966 من نمیخوام دانشگاه تعطیله بشم از اول ترم زحمت کشیدم .من آموزش آنلاین یاد نمیگیرم حجم مطلب زیادددع نه بابا. يكي دو جلسه چيزي نميشه. نگران نباش سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6874 و رعد، همراه با ستایش خدا تسبیح میگويد سوره رعد ايه ١٣ خدددددددددایییییییی منننننننن چقدر قشنگکک بوددد (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6874 نه بابا. يكي دو جلسه چيزي نميشه. نگران نباش هر جلسه سه ساعته (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16196 دقیقا:) ما هم ۳ روزه بارونه حدودا هی قطع میشه هی تند میشه فردا هم به هاطر بارندگی تعطیل شدیم آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10966 خدددددددددایییییییی منننننننن چقدر قشنگکک بوددد اره خيلي. كلمه به كلمه قران قشنگه. مخصوصا اين كه يعني تمام هستي حمد و سپاس خدا رو ميگه. سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10966 هر جلسه سه ساعته سخت نگير. يكم بيشتر ميخوني. رشتت چيه مگه؟ سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 86784 نترس. تا خدا هست ترسي وجود نداره گلي خیلی میترسم اژ نداری و استرس سکته کنم لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
تاابان عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 577 معنیش چیه ! بخشی از آیه ۱۳ سوره رعدیعنی پاک و منزه است خدایی که رعد با ستایش او تسبیح میگوید (یجورایی غرش رعد هم تسبیح خداست به زبان خودش 🥰)موقع بارون و رعد و برق میگمقدرت خدا... “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10966 خیلی میترسم اژ نداری و استرس سکته کنم عزيزن تا الان كه از خدا عمر گرفتيم همه،خدا بوده. هدايتمون كرده. زندگيمون رو چرخونده. روزي داده. پس تا اخرش هم هست. فقط بايد ايمان و توكل داشته باشيم. همين. بخدا بعدش قلب ادم ارامش پيدا ميكنه سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
نرگسخانممم عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 5091 خدا رو هزار مرتبه شکر.خدا سال های قبل اینکه نعمت برف و بارون رو به ما میداد ولی قدر نمیدونستیم
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 86784 عزيزن تا الان كه از خدا عمر گرفتيم همه،خدا بوده. هدايتمون كرده. زندگيمون رو چرخونده. روزي داده. پس ت ... عزیز دیگه نمیرسونم ب هم زندگیو نمیتونم چیزی بگم تعلیق میکننبخدا خیلی میترسم سکته کنم لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10966 عزیز دیگه نمیرسونم ب هم زندگیو نمیتونم چیزی بگم تعلیق میکننبخدا خیلی میترسم سکته کنم چي بگم والله. همه داريم روزاي سختي رو ميگذرونيم. خدا خودش كمك كنه. اول هم به شما🙂به قلب و زندگيت ارامش بده. الهي امين😘💚 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
ثناگلی۱۳۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 759 خدا رو هزار مرتبه شکر.خدا سال های قبل اینکه نعمت برف و بارون رو به ما میداد ولی قدر نمیدونستیم آره.منم امروز همین حرف رو میزدم که چقدر قدر نمی دونستم.از اینکه هر بهار همه جا سبز میشد و تکراری شده بود خسته شده بودم.