2777
2789
عنوان

تروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 40 پست
اره ازمایش خونه. چطور تا الان برات ننوشته من دوستم دو تا سقط داشت سریع دکتر براش این آزمایشو نوشت فه ...

باش ممنون عزیزم امروز میرم ازمایشمو میگیرم بعد نوبت ازمایش انعقادی هم میذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم این آزمایشو دادیم چون ازدواجمون فامیلیه یه روش هست درست اسمشو نمیدونم ولی برا کسایی ک مشکل ژنتی ...

اره من یه بارم ای وی اف کردم 18تا جنین هم داشتم ولی سالم نبودن

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
اره والا حرفات درسته بعضی دکترا بفکر پول هسن نه بفکر درمان مریص

خدا ازشون نگذره

خوب شما خيلي اذيت شدي 

هم روحي هم جسمي...

ولي نگران نباش خدا رو شكر درمان راحتي داره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
چقد خوب که قوی هستی هنوز و دنبال درمان.تجربه ای ندارم ولی امیدوارم خدا زودی بچه ات و بزاره تو آغوشت

سلام عزیزم خوبی  حرفت روحیمو خیلی بد کرد بخدا از دیروز تاالان بفکر حرفاتم انگاری امید نیست   چون میگی هنوز دنبال درمانی 

وای خودمم اینجوری  یکیشون قلب داشتم بقیه سقطام نه

ببين دختر خوب اولين ازمايش قبل از بارداري تيروييد و پرولاكتينه كه بايد زير نظر دكتر غدد باشي دوم اينكه شما بايد بري زير نظر ي فوق تخصص سقط مكرر مثلن تهران زير نظر دكتر عارفي، بعد اينكه شما بايد تمام آزمايشهاي ايمني و انعقادي و خودتيمني و جهشهاي ژنتيكي و قمد و انسولين و بقبه ازمايشهاي عفوني رو بدي چرا بدون درمان و اينكه بدوني مشكلتو ٥ بار باردار شدي؟ 

ببين دختر خوب اولين ازمايش قبل از بارداري تيروييد و پرولاكتينه كه بايد زير نظر دكتر غدد باشي دوم اين ...

همشون دادم هیچ مشکلی نداشتم فقد تروئیدم پر کاره