2777
2789
عنوان

تروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 40 پست
پرکار دارم قرص میخورم امروز جوابشو میگیرم 

عزیزم زود نرمال میشه تیرویید واقعا مشکل بزرگی نیس که برا من کم کار بود زود نرمال شد ولی باید قرصو بخورم همیشه .البته تو آزمایش 4 تا چیزو بررسی میکنن باید ببینی در چه حده مشکلت ولی نگران نباش راستی توی مشکل تیرویید پرهیز غذایی خیلی مهمه سرچ کن ک چی نباید بخوری

ما آبادانیا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کم کاری تیروئید داشتم عمل کردم گفتن وضعش داغونه جراحیش کزدم الان قرص میخورم تا ابد هیچیمم نیس.

چند بود مگه ک عمل لازم شدی ؟ من 4.9 بود گفتن لب مرزم 2 ساله قرص میخورم

ما آبادانیا   
عزیزم زود نرمال میشه تیرویید واقعا مشکل بزرگی نیس که برا من کم کار بود زود نرمال شد ولی باید قرصو بخ ...

خیلی استرس دارم شاید حامله بشم  اونم سقط بشه شاید مشکل من تروئید نیس همیشه بفکر این حرفا دارم دیونه میشم

مشکل ژنتیکی داره شوهرم کلا ژنتیکش یه جوری هس بچه ها سقط میشن دکتر گفت باید اسپرم اهدایی استفاده کن ...

من ازمایش ژنتیکی ندادم تاالان فقط ازمایش اسپرم اونم عالی بود 

خیلی استرس دارم شاید حامله بشم  اونم سقط بشه شاید مشکل من تروئید نیس همیشه بفکر این حرفا دارم د ...

مشکل ایمنی انعقادی نداری؟

والا من خالم 40 سالش بود تیرویید پرکار داشت افتضاح یبار تا مرگ رفت یه آمپول بهش زدن تا دو روز قرنطینه بود نمیدونم آمپولش چی بود گفتن سمیه باید قرنطینه بشه  ولی تو این سن با وجود قرص ال دی باردار شد هرچقد تلاش کرد سقطش کته سقط نشد

ما آبادانیا   
مشکل ایمنی انعقادی نداری؟ والا من خالم 40 سالش بود تیرویید پرکار داشت افتضاح یبار تا مرگ رفت یه آمپ ...

ازمایشش چجوریه خیلی ازمایش دادم تاالان ولی اونو نمیدونم ازمایش خونیه

ازمایشش چجوریه خیلی ازمایش دادم تاالان ولی اونو نمیدونم ازمایش خونیه

اره ازمایش خونه. چطور تا الان برات ننوشته من دوستم دو تا سقط داشت سریع دکتر براش این آزمایشو نوشت فهمید مشکل انعقادی داره آمپول هپارین میزد دیگه سقط نکرد الان سر پسر سومش بارداره راجبش سرچ کن

ما آبادانیا