2777
2789
سلام دوست جونا
ما میخوایم بریم یه شهر دیگه واسه خواستگاری. البته دختر و پسر توی یه کشور دیگه هستن و این فقط جنبه رسمی کردن رابطه داره و خانواده ها بعداً میرن اون کشور یا اونا میان ایران عقد میکنن. حالا به نظرتون چی باید واسشون ببریم؟ مثلاً واسه مامانش پارچه ببریم؟ واسه پدرش پارچه کت شلواری؟ واسه داداشا و دو تا عروس خانواده چی ببریم؟ چون دیگه ما اونجا نمیریم و میخوایم یه جورایی کم نذاشته باشیم؟ بجز پارچه چی خوبه؟ عطر نباشه لطفا چون این پیشنهاد از سوی من رد شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای مادرش پارچه چادری مجلسی(مشکی نه ها ) و یا پارچه لباس مجلسی خوبه.توجعبه کادویی شیک بذارید یا بدید گل فروشی کادو کنه.برای پدرش هم اونی که گفتی خوبه.برای برادراش هم پیراهن مردانه و عروسا هم روسری -در هر زمینه همیشه بهترین چیز برای کادو خوبه و به شرطی که زیبا و باسلیقه کادو پیچی بشه
آخه نمیدونم چرا حس میکردم پارچه کسی خوشش نمیاد. میخواستم چیزای کاربردی تری برده باشیم. مثلا پیرهن مارک دار مردونه واسه داداشا خیلی خوبه و میدونی که استفاده میکنن.
ملیحه جون یعنی شما میگی یه یادگاری ببریم؟ یعنی دیگه کادو نبریم؟ اونا مشهدن ما تهرانیم عزیزم
آخه دیگه ما مشهد برو نیستیم هرچی هست همینه . آخه عروس دوماد اینجا نیستن تازه تازه هاشم! اگه ایرانم بودن که مشهد زندگی نمیکردن . واسه همینه که میگم چون دیگه باهاشون برخوردی نمیکنیم میخوایم بهشون عزت گذاشته باشیم.
پارچه مجلسی چادری رنگی؟ خوبه اونم؟ کیف آره ولی کفش سلیقه ایه قبول دارین؟
عزیزم مشهدیا هم اخلاقشون مثل اصفهانیاست و عقلشون تو چشمشونه اگه یه باره و دیگه نمیرین برای مادر دختر طلا بزارین حالاهرچی باشه مهم نیست برای پدر دختر هم ساعت و برای برادرای عروس هم پارچه کت و شلواری هم ست کیف سامسونت با کمربند و کیف پولش و برای عروسا پارچه مجلسی منم عموم زن مشهدی داره به اخلاقشون آشنایی کامل دارم
مادر شوهر: طلا یا سکه یا پارچه مجلسی یا پارچه چاردی مجلسی
پدر شوهر: پارچه کت و شلوار
برادارها: پیراهن مردانه مجلسی یا ست کمربند و کیف یا ست کراوات و دکمه سردست
عروس ها:بلوز مجلسی یا پارچه یا کیف مجلسی