2777
2789
عنوان

شب احیا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نیلوفرر74   @بانوباران   @شانسی   @دخترمهتابی   @فافازجون &nbs ...

ممنونم عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده🙏🙏🙏

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

سلام عزیزم اسمم فریباست

تو روخدا برام دعا کن مشکل مالیم حل بشه کار شوهرم دعا کنه و برای سلامتی خانواده و بچه هام و برادرم ازدواج کنه برای خواهرم دعا کن 

دعا کن که زندگیم سروسامون بگیره خیلی دلم شکسته 😢😭🙏🙏

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

سلام استارتر عزیز ❤️ خدا حاجاتت رو روا کنه ❤️ 

عزیزم لطفا در حق دختر 3سالم دعا کنید 🤲 اوتیسم خفیفه 💔 😭 الهی آرامش از زندگیت هیچوقت دور نشه🤲❤️

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
@نیلوفرر74   @بانوباران   @شانسی   @دخترمهتابی   @فافازجون &nbs ...

ممنون عزیزم ❤️ الهی بهترین ها نصیبت 🤲 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
@elahemilany98     @hellosummer     @چمنگل   @مهسا1759   &n ...

واسه شفاء همه مریضا دعا کن

واسه شفاء پدر دوستم @صدفگل  

واسه شفاء برادر ایشون @پارکر  

واسه شفاء نامزد دوستم @fazisadat2  

واسه شفاء پسر ایشون @khanoom_joon  

واسه شفاء دختر ایشون @ابلیسم  

بچه ها ببخشید هی تگ میکنم...میدونم خستتون کردم🙈🙈🙈🙈

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

واسه حاجت دل خودمم دعا کن

دوست دارم به مصلحت باشه با کسی که دوسش دارم تو حرم ضامن آهو عقد کنم و خوشبخت بشم ممنون...زهرام

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

@عشق، بیا آبجی

واسه شفاء همه مریضا دعا کن واسه شفاء پدر دوستم @صدفگل     واسه شفاء برادر ایشون @پارک ...

عزیزم مرسی😭

یه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست