2777
2789
عنوان

شب احیا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@elahemilany98     @hellosummer     @چمنگل   @مهسا1759   &n ...

تشکر عزیزم .خیلی خیلی ممنون صدا زدین.... إن شالله حاجت روایی کامل شما عزیزم 🌹🌹🌹

استارتر مهربون تشکر از محبت شما .‌.. الهام هستم برای سلامتی نیازمند دعای شما هستم 😘😘😘🙌💗

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
@نیلوفرر74   @بانوباران   @شانسی   @دخترمهتابی   @فافازجون &nbs ...

مرسی عزیزم ک ب یادمنی،انشاالله ب حق این شب های عزیزحاجت روابشی

استارترعزیزم واسه ازدواج من بااون کسی ک مدنظرمه ام دعاکن

💕🍃صلوات واسه حاجتم لطفا🍃🌹

سلام، ممنون میشم برای حاجت تو دلم دعا کنید، و اینکه دعا کنید عاقبت به خیر بشم...... 

برای دوتا خانوم بیمار هم دعا کنید، خدا شفا شون بده، یکی شون اسمش افسر. 

یه خانومی هم اسمش خدیجه است، دکترا جوابش کردن...  ببخشید که زیاد شد، اجرتون با امام حسین 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
@elahemilany98     @hellosummer     @چمنگل   @مهسا1759   &n ...

سلام عزیز دلم چطوری؟؟؟؟ شرمنده واقعا من پسوردم رو فراموش کرده بودم یک مدت نتونستم بیام همه چی خوبه؟؟؟؟ هر روز به فکر مهربونیای خودت و خانواده گلت بودم💚💚💚 واقعااااا خوشحال شدم دیدم به یادم بودی صدام زدی😍😘 

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
سلام عزیز دلم چطوری؟؟؟؟ شرمنده واقعا من پسوردم رو فراموش کرده بودم یک مدت نتونستم بیام همه چی خوبه؟؟ ...

سلام عزیزم. همیشه به یادتون هستم. شما و چند تا از دوستان خوبم که واقعاً خاطرتون برام عزیز هستش و همیشه دعاگوتون هستم. 

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد. 
سلام عزیزم. همیشه به یادتون هستم. شما و چند تا از دوستان خوبم که واقعاً خاطرتون برام عزیز هستش و همی ...

باعث افتخارمه دوستی با شما💖💖💖

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***