2777
2789

خیلیا دیدم میگن به فامیل میشه اعتماد کرد میشناسیمشون فرهنگمون یکیه و..... حالا کسایی که تجربه دارین بگید این حرفا چقدر صحت داره؟ آیا واقعا کسایی که ازدواج فامیلی میکنن خوشبخت ترن

تو خانواده ما فقط پدر بزرگ و مادربزرگم پسر عمو بودن دیگه اصلا ازدواج فامیلی نداشتیم با این که دختر پسرای هم سن زیاد بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک چیزی بگم بعنوان یک مجرد لطفا منو قورت ندید

اما ازدواج چه فامیلی چه سنتی چه دوستی فقط به شانس بستگی داره

نخورید منو که بگید انتخابت و ... اره هست ولی خب تهش شانسیی

درخواست دوستی نفرستید من حرف شخصی با کسی ندارم " 

بدبختیش بیشتره مخصوصا اگر طایفه نرمال نداشته باشی، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خوشبخت که آره داداشم با دختر خالم ازدواج کرد 

ولی نه مامانم میتونه به دخترخالم چیزی بگه نه خالم میتونه به داداشم چیزی بگه چون خواهرزادشون میشن نه 

اینجوری اصلا خوب نیس 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

خوب و بد داره    به خانواده ها بستگی داره 

هم اینوریشو شنیدیم 

هم اونوری 

ولی به نظر من فامیل بدتره 

اگه اختلاف بدی پیش بیاد رو ها چون به هم بازتره زودتر حرمتا میریزه 

و اصلا ممکنه قطع رابطه پیش بیاد 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

تو فامیل ما همه ازدواج ها فامیلی هست و فقط من و دوتا از عمه هام شوهرامون غریبه هست خالم شده زن عموم 

عمم شده زن داییم 

مامان بابام دختر عمو پسر عمو هستن 

خیلی پیچیده هست روابطمون همه هم راضی هستن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ی عمه دارم عروس بزرگش دختر برادرشوهرشه خیلی دختر خوب و ساکتیه،، عمه م همیشه میگفت دیگه از فامیل دختر نمیگیرم حالا دوتا عروس غریبه گیرش اومده که سگ عروس اولیه بهتره تا اونا همش جنگ دعوا حاشیه

بستگی به فامیلم داره،،، فامیل داریم تا فامیل

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

هرچه ازدواج با افراد دورتری باشه برای هوش بچه‌ها بهتره. 

در آمریکا ازدواج پسرعمو ،عمه دایی و خاله با دختر عمو عمه .....ممنوع هست حتی بچه‌هاشون هم نمیتونن باهم ازدواج کنن نسل سوم میتونن . بیشتر به خاطر بیماریهای ارثی هم هست . 

این کاربری دست دونفر هست