2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدین چ بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 63 پست
به عشق رزی می بیفور یو جومانجی  فیفتی شیدز

وااااا فیفتی شیدز...اینا خیلی بدن 😂

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

The help ضد نژادپرستی عالی بوددددد خیلی 

حتما میبینم

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
من بیشتر فیلمایی که اینجا گفتن و دیدم مزخرف بودن 😐 ولنتاین آبی یه فیلم بی محتوا با دیالوگ های ضعی ...

موافقم من الان یکساله دان کردم ولی هنوز ندیدمش اصلا میلم‌نمیکشه ببینم😂😑

ببین اگه ارزش دیدن  داشت تا منم ببینم

من همه رو دیدم و فوق العاده هستن 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿