هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟ کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد یکی که فقط مال من بود و بس...
هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟ کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد یکی که فقط مال من بود و بس...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بیشتر فیلمایی که اینجا گفتن و دیدم مزخرف بودن 😐 ولنتاین آبی یه فیلم بی محتوا با دیالوگ های ضعی ...
موافقم من الان یکساله دان کردم ولی هنوز ندیدمش اصلا میلمنمیکشه ببینم😂😑
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿