2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدین چ بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 63 پست

The help

ضد نژادپرستی

عالی بوددددد خیلی 

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرنوشت.خیلییییی جذاب بود...من دوبار دیدم تا متوجه شدم ولی همین جذابش کرد..خیلی خوب بود

موضوعش چیه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
بچه ها گنجشک سرخ خوبه؟!!!!! آمریکاییه همشم صحنه و .... شوهرم گیره ک ببینیم آخه موضوش جالبه

ببین اگه ارزش دیدن  داشت تا منم ببینم

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
سرنوشت.خیلییییی جذاب بود...من دوبار دیدم تا متوجه شدم ولی همین جذابش کرد..خیلی خوب بود

چی هست ایرانی یا خارجی

زدم گوگل فقط سریال از سرنوشت اومد😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁