2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه غیر مستقیم باشه برای شما میاد دست کسانی که تو شهر خودتون هستند و براتون خرید و فروش میکنند امکان داره ضرر کنید و امکان داره سود کنید و نمیتونید دیگه کاری کنید ولی مستقیم دست خودتون هست هر وقت خواستید میفروشید یا نگه میداری 

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
نه تا وقتی نیوردیش تو بورس

يني اگ غير مستقيم باشه خودت ميتوني روش كار كني ولي اگ غير مستقيم باشه هر چند وقت فقط ي سودي ميدن بهت درسته ؟

سهام من ٥٠٠ چقد خريد و فروش ميشه ميدومي شما عزيزم ؟

اگه غیر مستقیم باشه برای شما میاد دست کسانی که تو شهر خودتون هستند و براتون خرید و فروش میکنند امکان ...

خب مستقيم باشه دردسر نداره نبايد بلد باشي بورس و اينا رو 

واسه من ك اصلا سر در نميارم چيكار كنم بهتره 

خب مستقيم باشه دردسر نداره نبايد بلد باشي بورس و اينا رو  واسه من ك اصلا سر در نميارم چيكار كن ...

خب بالاخره باید یه کمی بدونی چیکار کنی ولی خب شما نمیخوای سهام های دیگه خرید و فروش کنی میتونی زود بفروشیش و پولشو بگیری

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
خب بالاخره باید یه کمی بدونی چیکار کنی ولی خب شما نمیخوای سهام های دیگه خرید و فروش کنی میتونی زود ب ...

سهام ٥٠٠توممي چقده قيمتش 

اگ الان غير مسقيمش نكنم بعدا نميشه فروخت ؟

چون الان ك احتياجي ندارم بهش مثلا ي سال ديگ يا هر وقت 

سهام ٥٠٠توممي چقده قيمتش  اگ الان غير مسقيمش نكنم بعدا نميشه فروخت ؟ چون الان ك احتياجي ندارم ...

عزیزم الان بهت نمیدن اگه آزاد کنی ۲ ماهه دیگه بهت میدن ولی از بعدش خبر ندارم