2777
2789
عنوان

طلاهام و ساعتم گم شده😔اگر کسی میتونه کمک کنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢😢😢شاید باورت نشه ولی ساعت منم کادو ولن بود .غیب شده ینی ممکنه جن برداشته؟

من میگم شاید کسی ورداشته مال من سرجاش بود الان جعبه اش هست ولی خود ساعت نیست ولی از طرفی نمیتونم کسی رو متهم کنم بیخیالش شدم

شک ندارم کار همینه.مگ میشه اخه اب بشه بره زیر زمین.خب اگر کار اون باشه چکار کنم

سرچ کن تو نت.همونی که بالا گفتم

به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
عین من پنصد و پنجاه هزار تو کیفم بود خاستیم گوشیه خوب بخرم تقریبا شش هفت سال پیش غیب شد ک پیدام نشد ...

من ریزه میزه زیاد ازم برداشتن ها.... فک کن کتونی اسپرت سفید بابام از یه شهردیگ خرید بود برام رفتیم خونه مامان بزرگم اومدم بیرون دیگ نبود هههه از اونموقع هروقت میرم اونجا کفشای منو قایم میکن مامان بزرگم یا کلاه و شالم هههه خدا

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من میگم شاید کسی ورداشته مال من سرجاش بود الان جعبه اش هست ولی خود ساعت نیست ولی از طرفی نمیتونم کسی ...

مال من با جعبش نیس.تو کمدم قشنگ رد جعبه افتاده خالیه جاش

بلانسبت منظورم اين نبود محض خنده گفتم حتما پيدا ميشه شايد يكي برداشته سربه سرت بذاره

شیش ماه پیش دقیقا بعد عقدم رفتم سراغ ساعتم دیدم نیس همونچوقع کلی گریه کردم ولی اروم شدم.دیشب یادم اومد گردنبندامم اون تو بوده ک حسابی داغ شدم😢

کی برداشته بنظرت؟

کفشا ک هیچوقت معلوم نشد کار کی بوده..شالمم مدرسه ازم برداشتن.حلقه رو مطمعنم شوهرسابقم برداشته.ی کتاب داشتم فقط ی بار خونه دخترخالم دیدمش صفحه اولش ی یادداشت داشتم محض اطمینان نگاه کردم ک ببینم همونه یا ن ک دیدم همون یادداشته هستش دیگ هیچی ب رو خودم نیاوردم ولش کردم همونجا

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️