یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن بابا عزیزم مطمئنم کسی برنداشته ده ساله اونجاس.غیب شدع
جوش نزن حلقه ازدواج منم توی کمدم بود گم شد پیدام نشد هیچوقت
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
معتاد این حرفها سرش نمیشه هر چی دم دستش ییاد میبره اب میکنه ک بده به مواد دور از جون اسی ...
اره ولی گمون نکنم از خانواده خودش بدزده ها
اره هرموقع در کمدم باز میکنم جلو چشام میاد حلقم.... حالا ادم فراموشکاری هم نیستما مطمعن مطمعن بودم ک جا دیگ نزاشت بودمش...ولی خب نیس چ کنم نیس دیگ