2777
2789
عنوان

طلاهام و ساعتم گم شده😔اگر کسی میتونه کمک کنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 59 پست
داداش معتاد نداری 

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا عزیزم مطمئنم کسی برنداشته ده ساله اونجاس.غیب شدع

جوش نزن حلقه ازدواج منم توی کمدم بود گم شد پیدام نشد هیچوقت

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
منم یه ساعت داشتم کادو ولنتاین شوهرم توی دوران نامزدی بود اصلا انگار غیب شده خیلی دوسش داشتم الان هر ...

😢😢😢شاید باورت نشه ولی ساعت منم کادو ولن بود .غیب شده ینی ممکنه جن برداشته؟

معتاد این حرفها سرش نمیشه هر چی دم دستش ییاد میبره اب میکنه ک بده به مواد  دور از جون اسی  ...

اره ولی گمون نکنم از خانواده خودش بدزده ها

هيچ جورى نميتونم دركت كنم آخه يعى چى ساعت و فلان گمشده كسي ميتونه كمك كنه مگه كلانتريه ميترسم يه كاسه آب بيارى بگى كسى ميتونه اينو يخ كنه  ( حالا ناراحت نباش انشالا پيدا ميشه )

هيچ جورى نميتونم دركت كنم آخه يعى چى ساعت و فلان گمشده كسي ميتونه كمك كنه مگه كلانتريه ميترسم يه كاس ...

نگفتم کسی اینجوری کمک کنه.منظورم این بود کسی دعایی چیزی بلده بگه!احمقم مگ

جوش نزن حلقه ازدواج منم توی کمدم بود گم شد پیدام نشد هیچوقت

عین من پنصد و پنجاه هزار تو کیفم بود خاستیم گوشیه خوب بخرم تقریبا شش هفت سال پیش غیب شد ک پیدام نشد هرگز اصلاهمسرمم نمیدونست تازه کلی هم غر زد 😓

😔😔😔داغش ب دل ادم میمونه هنیشه.

اره هرموقع در کمدم باز میکنم جلو چشام میاد حلقم.... حالا ادم فراموشکاری هم نیستما مطمعن مطمعن بودم ک جا دیگ نزاشت بودمش...ولی خب نیس چ کنم نیس دیگ