2777
2789
عنوان

کفاره؟؟

104 بازدید | 8 پست

دوستان من ادم مذهبی نیستم 

اما یکی بمن گفته برای اینکه گره کارات باز بشه و اینکه کارات دقیقه ۹۰ نمیشه، ب این خاطره که دیگران برات انرژی منفی میفرستن و برای برطرف شدنش باید کفاره بدی (پول) ایا کسی شنیده یا تجربه مشابه داشته؟؟!! چرا یکی دیگه در حق من بدی کرده من باید پولشو بدم

کفاره مخصوص مواردی مثه روزه قضاست، اما میگن اگه باعث ناراحتی و دل شکستگی کسی شدین بهش دسترسی ندارین واسه حلالیت یا روتون نمیشه، ب درگاه خدا توبه کنید و ب نیت اون آدم به مستحق کمک کنید یا قرآن بخونید یا هرکار خیری 

این مورد شمارو منم نشنیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفاره نیس ردمظالم هستش عزیزم

من باید پرداخت کنم؟ چطوریه، من نمیدونم کی برای من انرژی منفی میفرسته و کیه که انقد گیراست دعا و انرریش، و اینکه مبلغش چطوری تعیین میشه؟

واای ترسیدم از سایت 😞😞  من اصن تو این فازا نیستم  اصلا دانشی ندارم که بتونم تشخیص بدم ...

از چی ترسیدی دوستم

فوقش کارایی ک بگه رو انجام نده

ولی من خدایی بدی ازش ندیدم یا حرف الکی

اگ مشکلی نباشه میگ و هیچ راه حلی هم توصیه نمیکنه

ولی خب دیگ ب دلتم بد اومده ولش کن

از چی ترسیدی دوستم فوقش کارایی ک بگه رو انجام نده ولی من خدایی بدی ازش ندیدم یا حرف الکی اگ مشکلی ...

مرسی که جواب دادی عزیزم 

باید یکم تحقیق کنم، ولی این تو کتم نمیره یکی دیگه چشم دیدن منو نداره من پولشو بدم 🙊🙊