2777
2789

خانومها من اینجا میخوام چندتا دستور دسر نرم و خوشمزه که نیاز به جویدن نداره برای پسر قند عسل تاتی جون پسر بزرگش،میزارم یادم رفته بود چند روز ببخش تاتی جون

خواهشا اگه دستور دسر نرم و خوشمزه دارید بزارید اگه نه خواهشا پست متفرقه نزارید متشکرم ازتون

@tatijun  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

ممنون از لطفت 😘😘

فقط اگه کم کالری باشه خیلی بهتره چون پرکالری باشه بچه سنگین میشه و تر و خشک کردنش واقعا سختتر میشه   

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام عزیزم  ممنون از لطفت 😘😘 فقط اگه کم کالری باشه خیلی بهتره چون پرکالری باشه بچه سنگین ...

سلام.توخونه کمی بلغور گندم داشتم  تو آب خیسوندمش صبح شستمش و آب ریختم گذاشتم با شعله ملایم بپزه.هی هم میزدم که ته نگیره.بعد یک ساعت  یه لیوان آب پای مرغ ریختم داخلش وقتی حسابی لعاب انداخت و مثل حلیم شد کمی اسفناج ریختم.نیم ساعت بعدش پیاز و سیر رو  با نمک و زردچوبه  سرخ کردم و ریختم توش ۵ دقیقه بعد خاموش کردم.میتونی میکسش کنی بدی به پسر خوشگلت😋خیلی خوشمزه بود پسرم خوشش اومد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
سلام.توخونه کمی بلغور گندم داشتم  تو آب خیسوندمش صبح شستمش و آب ریختم گذاشتم با شعله ملایم بپزه ...

سلام عزیزم 

ممنون. ❤

نوش جان گل پسرت 😘

سلام عزیزم  ممنون. ❤ نوش جان گل پسرت 😘

سلام من شما رو نمیشناسم اما اینجا چند باری تو پستها شما رو دیدم و حس خوبی نسبت به شما دارم حس میکنم یه خانم مهربون و با اراده ای و یکی از انسانهای نازنین که خدا به عشقشون داره دنیا رو میچرخونه.سرافراز باشی😘😍

شرط چاقو مُرد

دستور فرنی

• شیر ۴ لیوان
  • شکر ۸ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت

برای تهیه فرنی ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود و بعد گلاب را می افزاییم و هم می زنیم و آرد برنج را آرام آرام به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا در شیر گلوله نشود

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پی در پی هم می زنیم تا شیر جوش بیاید سپس حرارت را کم تر می کنیم و همچنان هم می زنیم مداوم تا ته نگیرد. در پی هم زدن متوجه خواهید شد که شیر در حال قوام گرفتن و غلیظ شدن است.

زمانی که کمی سفت شد و به غلظت مورد نظرتان رسید شعله را خاموش می کنیم و قابلمه را از روی آن بر می داریم و همچنان هم می زنیم چون قابلمه داغ است و اگر به حال خود فرنی را رها کنیم تا سرد شود حتما ته می گیرد. فرنی آماده شده را در ظرف می کشید و نوش جان کنید

یکی از نکاتی که خیلی از خانم ها با آن مشکل دارند این است که فرنی را پس از اینکه از یخچال خارج می کنند متوجه می شوند فرنی آب انداخته است. برای رفع این مشکل پس از اینکه فرنی آماده شد اجازه دهید با دمای محیط آشپزخانه به آرامی خنک شود سپس آنرا در یخچال قرار دهید.

سلام من شما رو نمیشناسم اما اینجا چند باری تو پستها شما رو دیدم و حس خوبی نسبت به شما دارم حس میکنم ...

سلام عزیزم 

ممنون از لطفت منم خیلی دوستت دارم؛ قطعا نظر لطفته 

زنده باشی 😘😘❤❤

اوووووو چرا انقد فرنی سخت توضیح دادین؟من فرنیام عالی میشه ،نیاز نیست هی بزاری روگاز برداری،من برای اینکه ارد برنجم قشنگ باز بشه و فرنیم نرم بشه ارد برنج و توشیر خیس میکنم،من به ازای هریک لیوان فرانسوی (گفتم فرانسوی که بزرگی لیوان و بدونید) یک قاشق غذاخوری ارد برنج میریزم و دوقاشق شکر ،برای اینکه فرنی صاف بشه و گوله نشه توش اردا، ارد برنج و باشکر هم میزنم باخود شیر یااب شلش میکنم میریزم تو شیر میزارم یساعت بمونه بعد میزارم روگاز هم میزنم که بپزه و باز بشه اخرم خواستم خاموش کنم گلاب و میریزم

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

یه غدهی نرم و خوشمزه دیگه پوره کدو حلوایی هست.یه پیازو نگینی سرخ کن با یکم روغن تفت بده کدوها رو خورد کن بریز توش یکم تفت بده یکم نمک و شکر اضافه کن بعدم دمکنی بذار روش که قشنگ نرم بشه.بعدم به بچه بده نوش جونش

شرط چاقو مُرد

دستور پاناکوتا

پاناكوتا در اصل یک دسر ایتالیایی , از خانواده پودینگ ها و به معنی خامه پخته است. معمولا بعد خنک شدن با انواع سس, میوه, کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو می شود.

• شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه)
  • خامه: یک پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • آب جوش: دو قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.

وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.

(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نريزيد )

وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.

مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.