2777
2789
عنوان

دسر های نرم و خوشمزه برای پسر تاتی جون

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 23 پست
دستور فرنی شیر ۴ لیوان شکر ۸ قاشق غذاخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری دستور ...

🌹🌹❤❤ممنون 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
یه غدهی نرم و خوشمزه دیگه پوره کدو حلوایی هست.یه پیازو نگینی سرخ کن با یکم روغن تفت بده کدوها رو خور ...

ممنون گلم ❤❤

راستش پسرم فقط غذای نرم و له شده و میکس شده میخونه بخوره چون اصلا جویدن هم بلد نیست و فقط قورت میده

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووو چرا انقد فرنی سخت توضیح دادین؟من فرنیام عالی میشه ،نیاز نیست هی بزاری روگاز برداری،من برای ا ...

خودمم اونطوری درست میکنم ممنون شما هم گذاشتی حالت هرکدوم براش راحت بود انتخاب میکنه

مواد اولیه 

ارد برنج ۱ ق ع

آرد گندم 1 پیمانه
آب 3 پیمانه
کره 200 گرم
گلاب نصف پیمانه
زعفران ساییده 1 قاشق چایخوری
شکر 2 پیمانه
خلال بادام 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام برای تزیین

برای تهیه کاچی ابتدا شکر را همراه با آب بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر آب شده و مواد کمی غلیظ شوند

در آخر گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم تا عطر گلاب از بین نرود. غلظت این ماده باید مانند شهد مربا باشد.

در ظرفی دیگر آرد را در کره کمی تفت میدهیم تا خامی آرد از بین رفته و آرد کمی قهوه ای شود.

شیره بدست آمده در مرحله اول را به آرد اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه کامل و سریع هم میزنیم.

سپس خلال بادام و زعفران را اضافه کرده کمی هم زده تا مواد مخلوط شوند.

در این مرحله کاچی باید جا بیفتد یا به قول قدیمیا دم بکشد

سلام عزیزم  ممنون از لطفت 😘😘 فقط اگه کم کالری باشه خیلی بهتره چون پرکالری باشه بچه سنگین ...

عزیزم دستور کاچی آشپزخانه کوچک من رو تو گوگل سرچ کن عالیه من همیشه با اون درست میکنم