2777
2789
عنوان

بی بی چک مارک روژان

588 بازدید | 60 پست

بچها کی استفاده کرد داروخونه نزدیک خونمون فقط همین مارک رو داشت نشون میده

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

آره بابا نشون میده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برو بزن . از مدیکور بدتر که نیست . مدیکور داغونه

آره منم صبح مدیکور زدم اصلا خط نیانداخت عصر یکی دیگه زدم منفی شد حالا نمیدونم چقدر درسته

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
آره منم صبح مدیکور زدم اصلا خط نیانداخت عصر یکی دیگه زدم منفی شد حالا نمیدونم چقدر درسته

مدیکور خطاش زیاده ولی اگر منفی باشه یعنی باردار نیستی تلبته اگر بعد از تاخیر زده باشی . امضاتو خوندم مثل الان منی . قدت چنده ؟ من ۹۳ بودم الان شدم ۸۵ میخوام بشم ۵۵ کیلو

اتفاقا مدیکور خیلی دقیقه من اصلا مثبت کاذب ندیدم ازش

برای من ۴تا مثبت شد ولی آزمایش منفی 

نمیدونم از بخت بد من بود 

یا از مدیکور

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

آره برو بزن . از مدیکور بدتر که نیست . مدیکور داغونه

فردا اوله وقت میزنم

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
مدیکور خطاش زیاده ولی اگر منفی باشه یعنی باردار نیستی تلبته اگر بعد از تاخیر زده باشی . امضاتو خوندم ...

۱۶۶.۵ دعا کن حامله نباشم لاغر کنم

عه من وقتی منفی بود دقیق نشون داده  مثبت رو هم همین طور بعدش پریود شدی؟

آره دو‌ روز بعد پریود شدم

اتفاقا مدیکور خیلی دقیقه من اصلا مثبت کاذب ندیدم ازش

اصلا کلا خط نیانداخت مال صبح

تو همین سایت خیلی ها گفتند مدیکور خطا داشته . مثبت کاذبش زیاده

آره یه ماه بعدش باز گذاشتم مثبت شد ولی چند روز بعد پریود شدم