2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا بکو شوخی کردی واقعاااااا ب زنه گفت هرزهتاکسی شهری بود؟

بله شهری

اصن خودم موندم

مرده مسن بودا مسنننن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

خاتمه بایدزنگ میزدپلیس شیشه ماشینم پایین میورد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه اونجا بودم خود زن رضایت میداد من به عنوان یک شهروند رضایت نمی‌دادم ، و پلاک خودرو رو و چهره ی راننده رو عکس می‌گرفتم فیلم می‌گرفتم ، به ۱۱۰ رنگ میزدم و به عنوان شاهد شهادت میدادم که فحاشی کرده و مجازاتش هم حبس و شلاقه . و کلمه ی هرزه به یک زن خیلی سنگینه.

باید شماره پلاکشو بر می‌داشت هر جور شده یه زهره چشم ازش می‌گرفت

میتونستی تو هم بهش بگی اگه انکار کرد من تایید میکنم

تا این نره خر به خودش اجازه نده دهن نجسشو به کلماتی که لایق خودشه به یه ک بانو نسبت بده

جاش بودم 

میگفتم منو با خواهر مادرت اشتباه گرفتی 

شیشه های ماشین و استخوناشم خورد میکروم 

مرتیکه عوضی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

منم دیروز سوار تاکسی شدم دربستی.یه اقای مسن اومد سواربشه راننده به بدترین شکل تشر زد بهش منکه دلم داشت می ترکید و هی خودمو لعنت می کردم که چرا سوار ماشین این بیشعور شدم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

به نظر من اشتباه زنا اینه راحت از این کلمه میگذرن

دو بار شکایت کنن و طرف شلاق بخوره و زندان بره و حیثیتش بره و مادر خودش تف بندازه تو روش، یاد میگیرن همه مثل خودشون کثیف نیستن و این عذاب تو ایران و آبروریزی از امریکا تا کره جمع میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

پلاکشو برمیداشتی میرفت تاکسیرانی شکایت میکرد 

تا بر ینن تو دهنش تا به زن مردم نگه هرزه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .