2777
2789
عنوان

بی بی چک مارک روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 60 پست
مرسی عزیزم حتما

ان شاالله باردار باشی😍😍😍

راستی من هنوز پری نشدما😔😔😔دیوونه شدم یعنی🤕🤕🤕

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله باردار باشی😍😍😍 راستی من هنوز پری نشدما😔😔😔دیوونه شدم یعنی🤕🤕🤕

بی بی نزدی خواهر؟

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
دیروز زدم تو تاپیکم بودی.منفی شد 

باز بزن.

هواس ندارم من بخدا

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
باز بزن. هواس ندارم من بخدا

الهی فدای اون حواست😂😂😂😂

اگه تا چند روز دیگه نشدم میزنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الهی فدای اون حواست😂😂😂😂 اگه تا چند روز دیگه نشدم میزنم

چه دلی داری تو عزیزم

الهی فدای اون حواست😂😂😂😂 اگه تا چند روز دیگه نشدم میزنم

😂😂😂😂😂

چه دلی داری تو عزیزم

آخه دیروز زدم منفی بود.باز بزنم منفی باشه بیشتر ناراحت میشم وایمیستم سه چهار روز دیگه اگه نشدم میزنم😔😔

آخه دیروز زدم منفی بود.باز بزنم منفی باشه بیشتر ناراحت میشم وایمیستم سه چهار روز دیگه اگه نشدم میزنم ...

انشالله  ک مثبته گلم😙😍😍

انشالله  ک مثبته گلم😙😍😍

ان شاالله توهم مامان شده باشی گلم

ان شاالله توهم مامان شده باشی گلم

برا بار اول مامان شدم.این دومیه..انشالله 

برا بار اول مامان شدم.این دومیه..انشالله 

عزیزدلم😍من اولیه.متولد چندی؟

من میخوام ولی شرایط نداشتم تا الان . ولی میخوام لاغر بشم انشاله اقدام کنم. من ۶ سال ازدواج کردم

ان شاءالله خدا یه بچه سالم و صالح بهت میده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟